«Ο Μαζουάκου δεν πρέπει να παίξει στη Γουέστ Χαμ ποτέ ξανά» (vid)

«Ο Μαζουάκου δεν πρέπει να παίξει στη Γουέστ Χαμ ποτέ ξανά» (vid)

Η εμφάνιση του Αρτούρ Μαζουάκου κόντρα στην Τότεναμ έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια, με δημοσίευμα στο Νησί να αναφέρει πως δεν πρέπει να ξαναπαίξει στη Γουέστ Χαμ και να αποχωρήσει.

Ο Αρτούρ Μαζουάκου πήρε φανέλα βασικού στο χθεσινό ματς της Γουέστ Χαμ με την Τότεναμ, που ήταν κομβικής σημασίας για τη «μάχη» της τετράδας και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Ο Ντέιβιντ Μόγιες επέλεξε στο αρχικό σχήμα, όμως ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δεν ήταν καλός, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο από τον Πάμπλο Φορνάλς.

Η εμφάνιση του Μαζουακού ωστόσο, προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια τόσο στον κόσμο της ομάδας αλλά και στα βρετανικά ΜΜΕ, χρεώνοντας του ακόμη και την ήττα με σκορ 3-1. Ο 28χρονος μπακ δέχεται έντονη κριτικά από τη λήξη του ματς και μετά, ενώ η ιστοσελίδα «hammers.news» τονίζει πως δεν πρέπει να αγωνιστεί ξανά με τα χρώματα των σφυριών και να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Μαζουακού είναι αυτός που ευθύνεται για το πρώτο γκολ της Τότεναμ, καθώς έχασε την μπάλα από την κατοχή του στο αμυντικό μισό της Γουέστ Χαμ και προήλθε το 1-0 των σπιρουνιών. Μάλιστα, γενικότερα η εικόνα του όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι δεν ήταν θετική, με τον Ντέιβιντ Μόγιες να αποφασίζει να τον βγάλει από το ματς στο 56ο λεπτό για να βάλει τον Φορνάλς. Έκτοτε, το παιχνίδι των Λονδρέζων βελτιώθηκε, παρόλα αυτά η ήττα ήρθε από την Τότεναμ και τα σφυριά έχασαν σημαντικό έδαφος για την πρώτη τετράδα.

Η εικόνα και κυρίως η εμφάνιση του Μαζουακού όμως αναμένεται να φέρει εξελίξεις, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, καθώς το γεγονός ότι είναι ασταθής αμυντικά αλλά και επιρρεπής σε ατομικά λάθη, φαίνεται να τον φέρνουν το καλοκαίρι μακριά από τη Γουέστ Χαμ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα που είναι προσκείμενη στην αγγλική ομάδα, ο 28χρονος μπακ δεν πρόκειται να πάρει άλλη ευκαιρία τη φετινή σεζόν, ενώ και ο Μόγιες αποφάσισε να τον βάλει στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών για το ερχόμενο καλοκαίρι. Κάτι που ούτως ή άλλως σκεφτόταν μιας και το ρόστερ της Γουέστ Χαμ είναι γεμάτο και χρειάζεται να… αδειάσει.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ