Μαζουακού – «Στον Ολυμπιακό δεν πρέπει να χάνεις από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ»

Μαζουακού – «Στον Ολυμπιακό δεν πρέπει να χάνεις από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ»

Ο Αρτούρ Μαζουακού μίλησε για την περίοδο που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, για το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και για το αυτογκόλ που είχε σκοράρει με τον Παναθηναϊκό.

Τα 28 του χρόνια κλείνει σήμερα (07/11) ο Αρτούρ Μαζουακού και η Γουέστ Χαμ θέλησε να του ευχηθεί καλώντας τον σε συνέντευξη στην οποία ο πρώην ερυθρόλευκος μπακ αναφέρθηκε στην καριέρα του.

Ο Γάλλος αμυντικός λοιπόν θυμήθηκε τις μέρες που αγωνιζόταν για λογαριασμό του Ολυμπιακού, το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και το… αυτογκόλ με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Όταν άκουσα για πρώτη φορά το όνομα Ολυμπιακός, αναρωτήθηκα «Σοβαρά τώρα; Θέλει να αγωνιστώ στην Ελλάδα» (σ.σ. ο μάνατζερ του). Τότε ήμουν 19 και ο κόσμος μου έλεγε: «Μην πας, είναι η πρώτη σου χρονιά εδώ (σ.σ. στην Βαλενσιέν), πρέπει να μείνεις». Αλλά έχοντας συγκεκριμένους στόχους σκέφτηκα ότι αν χρειάζεται να φύγω στο εξωτερικό για το μέλλον μου και για αυτό που θέλω να κάνω, τότε απλά θα φύγω.

Την ημέρα λοιπόν που έφευγα η την προηγούμενη, γύρισα και είπα στην μητέρα μου ότι πάω στην Ελλάδα. Εκείνη με ρώτησε αν σοβαρολογώ. Τότε της ξαναείπα: «Ναι, πάω στην Ελλάδα για να παίξω για τον Ολυμπιακό». Εκείνη δεν γνώριζε από ποδόσφαιρο και ήταν πολύ φοβισμένη.

Οι μόνες ομάδες από τις οποίες δεν πρέπει να χάσεις είναι ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Κόντρα σε αυτές τις τρεις λοιπόν δεν μπορείς να ηττηθείς. Είχαμε χάσει ένα παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό και εγώ είχα βάλει αυτογκόλ. Φαντάσου το λίγο!

Στο μυαλό μου σκεφτόμουν ότι στον Ολυμπιακό ήταν μία χαρά αλλά το πρωτάθλημα δεν ήταν σαν την Premier League ή σαν το γαλλικό και το ισπανικό. Με πήρε λοιπόν ο ατζέντης μου και που είπε ότι η Γουεστ Χαμ ενδιαφέρεται να με αποκτήσει. Δύο μέρες μετά βρέθηκα μέσα στο αεροπλάνο», ανέφερε χαρακτηριστικά στο επίσημο κανάλι των «σφυριών» στο Youtube.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ