Γιουνάιτεντ: Ενδιαφέρεται για τον Μπουνού της Σεβίλλης

Γιουνάιτεντ: Ενδιαφέρεται για τον Μπουνού της Σεβίλλης

Μπορεί ο Ντε Χέα να διανύει μια εξαιρετική σεζόν με τη Γιουνάιτεντ, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν και την περίπτωση του Μπουνού της Σεβίλλης.

Σίγουρα ο Νταβίντ Ντε Χέα αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την εστία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο μπορεί να είναι και η τελευταία του χρονιά στον αγγλικό σύλλογο και έτσι οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για την εύρεση τερματοφύλακα.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης της Αγγλίας, η Γιουνάιτεντ παρακολουθεί την περίπτωση του Γιασίν Μπουνού ή αλλιώς «Μπόνο» της Σεβίλλης, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2024, αλλά έχει ρήτρα 25 εκατομμύρια λίρες, την οποία είναι διατεθειμένη να πληρώσει η αγγλική ομάδα.

Πάντως στη Σεβίλλη έχουν ήδη ενημερωθεί για το ενδιαφέρον τόσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και άλλων ομάδων και σκοπεύουν να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον Μαροκινό τερματοφύλακα μέχρι το 2026 και επιπλέον θέλουν να ανεβάσουν την ρήτρα περίπου στα 63 εκατομμύρια λίρες.

Από την άλλη πλευρά ερωτηματικό παραμένει τι θα γίνει με την περίπτωση του Νταβίντ Ντε Χέα, καθώς ο Ισπανός τερματοφύλακας δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 με την αγγλική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ