«Βόμβα»: «Το πιο πιθανό είναι να φύγει ο Σαλάχ από την Λίβερπουλ»

«Βόμβα»: «Το πιο πιθανό είναι να φύγει ο Σαλάχ από την Λίβερπουλ»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν ανανεώνει με την Λίβερπουλ κι ο Μίντο πιστεύει ότι το πιο πιθανό είναι να αποχωρήσει από τους Reds το καλοκαίρι.

Η Λίβερπουλ έχει μια πολύ σημαντική υπόθεση ανοιχτή για το καλοκαίρι και αυτή δεν είναι άλλη από την ανανέωση του συμβολαίου του Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος επιθετικός ακόμη δεν έχει υπογράψει και τα σενάρια γύρω από την παραμονή του ή όχι στο Άνφιλντ ολοένα και πληθαίνουν.

Οι δηλώσεις μάλιστα του πρώην σταρ της Τότεναμ και της εθνικής Αιγύπτου, Μίντο, μόνο χαρούμενους δεν κάνουν τους φίλους της αγγλικής ομάδας, καθώς τόνισε ότι το πιο πιθανό είναι ο συμπατριώτης του και πρώτος σκόρερ στην Premier League με 20 τέρματα είναι πιθανότερο να αποχωρήσει σε λίγους μήνες παρά να μείνει στο Μέρσεσαϊντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίντο για τον Σαλάχ:

«Πιστεύω ότι ο Σαλάχ πιθανότατα θα φύγει από τη Λίβερπουλ. Είναι σπουδαίος παίκτης και πολλοί σύλλογοι τον θέλουν τις υπηρεσίες του», είπε ο Μίντο στο KingFut και συμπλήρωσε πώς ο σούπερ σταρ της Αιγύπτου «μπορεί να παίξει στο κορυφαίο επίπεδο για τουλάχιστον άλλα πέντε χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ