Μεγάλο σοκ για τον Ρονάλντο – Τόσα χάνει από τη νέα αποτυχία της Γιουνάιτεντ

Μεγάλο σοκ για τον Ρονάλντο – Τόσα χάνει από τη νέα αποτυχία της Γιουνάιτεντ

Η φετινή σεζόν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάει από το κακό στο χειρότερο, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να χάνει πολλά... μπόνους.

Η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην κόκκινη μεριά του Μάντσετσερ δημιούργησε όνειρα και πολλές φιλοδοξίες. Άπαντες πίστεψαν, πως με τον 37χρονο στην πρώτη γραμμή, η Γιουνάιτεντ θα επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών. Ωστόσο, λίγους μήνες μετά, η κατάσταση μοιάζει τελείως διαφορετική και μη αναστρέψιμη.

Την εφετινή αγωνιστική περίοδο, η λέξη «αποτυχία» συντροφεύει παντού την Γιουνάιτεντ, με τον Πορτογάλο σταρ να μην καταφέρνει να αποτρέψει τα συνεχόμενα στραπάτσα για τους «κόκκινους διαβόλους». Πολλά τα παραδείγματα, με πιο χαρακτηριστικό αυτό του Champions League. Εκεί που η Ατλέτικο Μαδρίτης (που παραπαίει στη La Liga) τους έκλεισε το… σπίτι, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Φυσικά, μην ξεχνάμε και την κάκιστη πορεία στην Premier League, με την ομάδα του Ράνγκνικ να βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Cristiano Ronaldo is looking at a trophyless season with Manchester United

Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται εκτός όλων των στόχων και θα συμπληρώσει πενταετία μακριά από τους τίτλους. Αναπόφευκτα, η εφετινή κάκιστη σεζόν των «κόκκινων διαβόλων» επηρεάζει άμεσα και την… τσέπη του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Συνολικά, το κάζο της Μάντσεστερ σε όλες τις διοργανώσεις θα κοστίσει στον Πορτογάλο σταρ 5 εκατομμύρια λίρες. Ο Κριστιάνο λέει… αντίο στο μπόνους των 2.5 εκατομμυρίων που θα εισέπραττε, αν η Γιουνάιτεντ έφτανε στον τελικό του Παρισιού, ενώ η άτιτλη χρονιά στοιχίζει στον Πορτογάλο 1,5 μύριο. Παράλληλα, η αποτυχία στις διοργανώσεις του Νησιού επιφέρει πλήγμα του ενός εκατομμυρίου στον Ρονάλντο.

Manchester United star Cristiano Ronaldo is set to miss out on £5million worth of bonuses

Αλλιώς τα περίμενε και αλλιώς τα βρήκε στη Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Η σεζόν εξελίσσεται σε φιάσκο για τους «κόκκινους διαβόλους» που δεν έχουν εξασφαλίσει ούτε θέση για το Champions League της επόμενης περιόδου. Μένει να φανεί αν θα καταγραφεί ακόμα ένα αρνητικό (και καταστροφικό) στατιστικό στο τέλος της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ