Τι συμβαίνει με τον Ονιεκούρου;

Τι συμβαίνει με τον Ονιεκούρου;

Ο Χένρι Ονιεκούρου βρίσκεται στην Τουρκία, τα ΜΜΕ στη γειτονική χώρα μιλούν για επαφές με την Μπασακσεχίρ, όμως τι λένε από τον Ολυμπιακό;

Ο Χένρι Ονιεκούρου ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη και φούντωσε τα σενάρια για το μέλλον του, με τα ΜΜΕ στην Τουρκία να κάνουν λόγο για επαφές με την Μπασακσεχίρ. Ο Νιγηριανός εξτρέμ εκμεταλλεύτηκε το ρεπό που έδωσε στους παίκτες του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μαρτίνς και βρέθηκε στη γειτονική χώρα, με αποτέλεσμα να «ανάψει» φωτιές για την πιθανή επιστροφή του στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο Ονιεκούρου σύμφωνα με τους Τούρκους φέρεται να είχε συνομιλίες με την Μπασακσεχίρ για το μέλλον του, ενώ κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν πως ενδιαφέρον για τον παίκτη υπάρχει και από τη μεριά της Γαλατασαράι, ώστε να επιστρέψει στην ομάδα που είχε κάνει κάποιες καλές εμφανίσεις πριν αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Παρόλα αυτά τα σενάρια γύρω από το όνομα του Νιγηριανού μεσοεπιθετικού και το ταξίδι του στην Πόλη δεν φαίνεται να έχουν κάποια βάση, κάτι που ξεκαθαρίζουν και από την πλευρά των ερυθρόλευκων. Όπως τονίζουν οι Πειραιώτες δεν υπάρχει κάποια «ενόχληση» από κάποιον άλλο σύλλογο για τον Ονιεκούρου προς το παρόν τουλάχιστον.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ονιεκούρου δεν έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού από τις 24 Φεβρουαρίου και τη ρεβάνς με την Αταλάντα στο Καραϊσκάκη για το Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ