Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ 1-1: Αδιόρθωτη…

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ 1-1: Αδιόρθωτη…

Η Γιουνάιτεντ, που αγωνίστηκε χωρίς τον Ρονάλντο, παρουσίασε για ακόμη ένα παιχνίδι τα γνωστά αμυντικά της κενά, έμεινε στο 1-1 με τη Λέστερ και χάνει το... τρένο της τετράδας.

Έδαφος στη «μάχη» για έξοδο στο Champions League έχασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έμεινε στο 1-1 με τη Λέστερ στο «Ολντ Τράφορντ» και βρέθηκε στο -3 από την Άρσεναλ, έχοντας μάλιστα και δύο ματς περισσότερα. Χωρίς τον ασθενή Κριστιάνο Ρονάλντο αγωνίστηκαν οι «κόκκινοι διάβολοι» που μάλλον ευχαριστημένοι θα πρέπει να αισθάνονται από τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το ματς στο πρώτο ημίχρονο θα ξεχαστεί σύντομα αφού το ματς ήταν αρκετά κακό ποιοτικά. Ο Μπρούνο στο 28′ είχε μία καλή στιγμή, με τον Σμάιχελ να κρατά το μηδέν και στη συνέχεια ήταν σειρά της Λέστερ να πλησιάσει στο γκολ, με δύο καλές ευκαιρίες από τους Ιενάτσο και Μπαρνς.

Στην πρώτη της ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο, η Λέστερ άνοιξε το σκορ. Ο Μάντισον έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Ιενάτσο με κεφαλιά νίκησε τον Ντε Χέα για το 0-1 στο 63′. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, με την άμυνα των «Αλεπούδων» να πουλά την μπάλα και τον Φρεντ από κοντά να κάνει το 1-1 μετά από απόκρουση του Σμάιχελ σε σουτ του Μπρούνο.

Στο 72’ ο Ντε Χέα πραγματοποίησε τεράστια επέμβαση σε κεφαλιά του Φοφανά ενώ στο 80′ ο Μάντισον σκόραρε για το 1-2, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά καθώς στο ξεκίνημα της φάσης έγινε επιθετικό φάουλ στον Βαράν από τον Ιενάτσο. Τελευταία καλή στιγμή στο ματς, ήταν μία κεφαλιά του Μαγκουάιρ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Σμάιχελ να μπλοκάρει εύκολα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Νταλότ, Βαράν, Μαγκουάιρ, Σο (46’ Τέλες), ΜακΤόμινεϊ (55’ Ράσφορντ), Φρεντ, Φερνάντες, Ελάνγκα, Πογκμπα (75’ Μάτιτς), Σάντσο

Λέστερ: Σμάιχελ, Τζάστιν, Φοφανά, Έβανς (64’ Αμαρτέι), Καστάιν, Τίλεμανς, Μεντί ( 90+2’ Τσάουντρι), Μάντισον, Ντιούσμπερι Χολ, Μπαρνς, Ιεανάτσο (90+2’ Ντάκα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ