Άρσεναλ: Εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν ο Παρτέι

Άρσεναλ: Εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν ο Παρτέι

Τα νέα δεν είναι καλά στο στρατόπεδο της Άρσεναλ, καθώς ο Τόμας Παρτέι αναμένεται να μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Σοβαρότερος απ’ όσο είχε αρχικά εκτιμηθεί, αποδεικνύεται ο τραυματισμός του Τόμας Παρτέι, με τον Μίκελ Αρτέτα να εμφανίζεται απαισιόδοξος για πιθανή επιστροφή του Γκανέζου μέσου εντός της τρέχουσας σεζόν.

Ο 28χρονος παίκτης της Αρσεναλ αποχώρησε με πρόβλημα στο μηρό από το ματς της 4ης Απριλίου με την Κρίσταλ Πάλας και αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα μείνει εκτός δράσης για μερικές εβδομάδες.

«Τα νεότερα που έχουμε μετά την επανεκτίμηση, είναι ότι δεν φαίνεται θετική η προοπτική διαθεσιμότητάς του για τη σεζόν» δήλωσε σήμερα ο Αρτέτα στους δημοσιογράφους, μία ημέρα πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση των «κανονιέρηδων» με τη Σαουθάμπτον. «Αυτή τη στιγμή, δεν είμαστε πολύ αισιόδοξοι» πρόσθεσε ο Ισπανός τεχνικός.

Ο Παρτέι έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην αντεπίθεση της Αρσεναλ, που την έφερε στην προνομιούχο τέταρτη θέση της Premier League. Οι διαδοχικές ήττες από Κρίσταλ Πάλας και Μπράιτον άφησαν τους Λονδρέζους πέμπτους, τρεις βαθμούς πίσω από τη συμπολίτισσα Τότεναμ, από την οποία πάντως έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Εφόσον επιβεβαιωθεί η εκτίμηση του Αρτέτα, ο Γκανέζος θα γίνει ο τρίτος παίκτης της Αρσεναλ που τίθεται νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν, μετά τους ακραίους μπακ Κίεραν Τίρνεϊ και Τακεχίρο Τομιγιάσου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ