Ψάχνει το το «μπαμ» με Νούνιες η Νιούκαστλ

Ψάχνει το το «μπαμ» με Νούνιες η Νιούκαστλ

Έτοιμη να ταράξει τα νερά της Ευρώπης είναι η Νιούκαστλ, με τις «καρακάξες» να έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Ντάργουιν Νούνιες.

Ένας από τους πιο περιζήτητους ποδοσφαιριστές του καλοκαιριού φαίνεται πως θα είναι ο Ντάργουιν Νούνιες. Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Μπενφίκα που διανύει μια φοβερή σεζόν με τους «αετούς» βρίσκεται στα «ραντάρ» πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων, με τις Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι να έχουν δείξει το πιο μεγάλο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα ωστόσο με νέο δημοσιεύμα, η Νιούκαστλ είναι η τελευταία ομάδα που μπήκε στη μάχη για τον 22χρονο επιθετικό της Μπενφίκα. Και μάλιστα, οι «καρακάξες» φέρεται να έχουν μπει δυνατά στο… κόλπο.

Όπως αναφέρεται, η αγγλική ομάδα έχει ήδη ετοιμάσει την επίσημη πρόταση της και αναμένεται να την καταθέσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, με το ποσό να ξεπερνάει τα 60 εκατομμύρια ευρώ! Βέβαια, οι απαιτήσεις της Μπενφίκα είναι τουλάχιστον στα 80 εκατομμύρια, με τη Νιούκαστλ ωστόσο να ευελπιστεί πως δεν θα χρειαστεί να ανεβάσει πολύ την πρόταση της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ