Ρονάλντο: Mπόνους 1 εκατ. μετά το χατ-τρικ κόντρα στη Νόριτς

Ρονάλντο: Mπόνους 1 εκατ. μετά το χατ-τρικ κόντρα στη Νόριτς

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το χατ-τρικ που πέτυχε κόντρα στην Νόριτς θα λάβει μπόνους 1 εκατομμύριο ευρώ, εξαιτίας ενός ειδικού όρου στο συμβόλαιο του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 3-2 της Νόριτς για την 33η αγωνιστική της Premier League με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σημειώνει χατ-τρικ.

Πιο συγκεκριμένα στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πέτυχε το τρίτο γκολ της Γιουνάιτεντ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του, αλλά και ταυτόχρονα γεμίζοντας τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Κάπως έτσι, ο 37χρονος έφτασε τα 21 γκολ τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του αγγλικού συλλόγου και θα δει τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται κατά περίπου 1.026.000 ευρώ. Παράλληλα αυτό ήταν το 60ο χατ-τρικ στην καριέρα του Πορτογάλου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Daily Mirror, μετά το χατ τρικ ενεργοποιήθηκε η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του, σύμφωνα με την οποία ο Πορτογάλος θα λάβει 906.000 ευρώ, μόνο αν ξεπεράσει τα 20 τέρματα, γεγονός που συνέβη. Μάλιστα, για κάθε επιπλέον τέρμα μετά τα 20 ο Ρονάλντο θα ανταμείβεται με έξτρα 120.000 ευρώ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ