Μπαρτσελόνα: Ο Χάαλαντ έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στον Τσάβι μετά την «τεσσάρα» στο «Μπερναμπέου»

Μπαρτσελόνα: Ο Χάαλαντ έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στον Τσάβι μετά την «τεσσάρα» στο «Μπερναμπέου»

Μήνυμα στον Τσάβι για το μεγάλο διπλό στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έστειλε ο Έρλινγκ Χάαλαντ.

Μπορεί ο Ζουάν Λαπόρτα και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης να κρατάνε χαμηλά την… μπάλα και να ρίχνουν συνεχώς τους τόνους, ωστόσο ο Έρλινγκ Χάαλαντ φέρεται να παραμένει στη λίστα του συλλόγου.

Παρότι οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται σε δύσκολη θέση, ο Νορβηγός σέντερ φορ είναι ένας ποδοσφαιριστής που τους ενδιαφέρει σε μεγάλο βαθμό, καθώς σύμφωνα με τους Ισπανούς ο Τσάβι έχει ήδη επικοινωνήσει με το περιβάλλον του 21χρονου και του έχει αναλύσει το πρότζεκτ του.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, το τελευταίο φοβερό διάστημα που διανύει η Μπαρτσελόνα έχει εντυπωσιάσει σε μεγάλο βαθμό τον Χάαλαντ. Τόσο που ο επιθετικός της Ντόρτμουντ επικοινώνησε με τον Τσάβι πριν από δύο εβδομάδες!

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, αμέσως μετά το μεγάλο διπλό στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Χάαλαντ έστειλε ένα συγχαρητήριο μήνυμα στον Τσάβι και του έδωσε τα εύσημα για την τεράστια νίκη και την τρομερή εμφάνιση μέσα στην πρωτεύουσα της χώρας!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ