Ο Τούχελ είναι ο χειρότερος εντός έδρας προπονητής της Τσέλσι επί εποχής Αμπράμοβιτς (pic)

Ο Τούχελ είναι ο χειρότερος εντός έδρας προπονητής της Τσέλσι επί εποχής Αμπράμοβιτς (pic)

Ένα αρνητικό ρεκόρ κατέχει ο Τόμας Τούχελ.

Μία ακόμη εντός έδρας ήττα γνώρισε η Τσέλσι. Η Άρσεναλ επικράτησε με 4-2 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» της πρωταθλήτριας Ευρώπης και την υποχρέωσε στην 3η της συνεχόμενη εντός έδρας ήττα σε όλες τις διοργανώσεις.

Μάλιστα, αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη φορά στο πρωτάθλημα που η Τσέλσι δέχτηκε τέσσερα γκολ στην έδρα της, κάτι που είχε να συμβεί από το 1989. Μπορεί υπό τις οδηγίες του Τόμας Τούχελ οι Λονδρέζοι να έχουν βελτιωθεί αρκετά τους τελευταίους 15 μήνες, ωστόσο με τον Γερμανό στον πάγκο οι «μπλε» έχουν χάσει τη δύναμη της έδρας σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Τόσο, που το ρεκόρ με τον Τούχελ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», είναι το χειρότερο επί ημερών Ρόμαν Αμπράμοβιτς! Με τον Τούχελ στον πάγκο, η Τσέλσι έχει μέσο όρο συγκομιδής βαθμών στο 1.76 στα εντός έδρας παιχνίδια της Premier League.

Πρόκειται για τον χειρότερο μέσο όρο, καθώς ο Γερμανός βρίσκεται πιο χαμηλά ακόμα και από τον Φρανκ Λάμπαρντ ο οποίος αποχώρησε με 1.82. Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Κάρλο Αντσελότι με 2.55, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να ακολουθεί με 2.53.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ