Τότεναμ: Οι απαιτήσεις του Κόντε εν όψει της νέας σεζόν

Τότεναμ: Οι απαιτήσεις του Κόντε εν όψει της νέας σεζόν

Ο Αντόνιο Κόντε έχει εισηγηθεί στη διοίκηση την απόκτηση έξι παικτών εν όψει της νέας σεζόν.

Ο τεχνικός της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε, σχεδιάζει τις κινήσεις του ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ έχει εισηγηθεί στη διοίκηση την απόκτηση έξι παικτών, ώστε η ομάδα του Λονδίνου να γίνει πιο ανταγωνιστική την επόμενη σεζόν.

Ο Ιταλός τεχνικός συναντήθηκε με τον πρόεδρο των «Σπερς», Ντάνιελ Λίβι, και ξεκαθάρισε πως η ομάδα χρειάζεται σημαντική ενίσχυση για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο την επόμενη σεζόν στην Premier League.

Στο μεταξύ ο Κόντε θέλει να έχει περισσότερες λύσεις και στο χώρο της άμυνας και κατέθεσε πρόταση 35 εκατ. ευρώ στην Τορίνο για την απόκτηση του Γκλέισον Μπρέμερ. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος σέντερ μπακ εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στη Serie A και ήταν στα πλάνα της Τότεναμ και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά τότε η Τορίνο απάντησε αρνητικά.

Επίσης ο Κόντε θέλει να πάρει από την ιταλική ομάδα και τον δεξιό μπακ, Γουίλφριντ Σίνγκο. Ο 21χρονος διεθνής μπακ από την Ακτή Ελεφαντοστού έχει εντυπωσιάσει τη φετινή σεζόν και η Τότεναμ θα καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του. Να σημειωθεί πως για τον Μπρέμερ ενδιαφέρεται και η Λίβερπουλ, ενώ για τον Σίνγκο κινούνται Αρσεναλ και Γιουβέντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ