Της κάνει… πλάκα: 9η σερί χρονιά πάνω από τη Γιουνάιτεντ η Σίτι (pic)

Της κάνει… πλάκα: 9η σερί χρονιά πάνω από τη Γιουνάιτεντ η Σίτι (pic)

Για 9η συνεχόμενη σεζόν η Μάντσεστερ Σίτι θα τερματίσει πάνω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα.

Μπορεί ιστορικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρίσκεται αρκετά μαρκιά από τη Μάντσεστερ Σίτι τη δεδομένη στιγμή. Μπορεί το legacy που άφησε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να είναι αρκετά μακριά από ό,τι ονειρεύεται να φτιάξει η Σίτι.

Ωστόσο τα τελευταία χρόνια το Μάντσεστερ είναι… μπλε. Οι τίτλοι και το ποδόσφαιρο που παρουσιάζει η Μάντσεστερ Σίτι την τελευταία 10ετια και κυρίως από την ημέρα που ανέλαβε ο Πεπ Γκουαρντιόλα της έχουν δώσει τον πρώτο λόγο στην πόλη.

Αντιθέτως, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, ξοδεύοντας «τρελά» ποσά τα οποία ουσιαστικά πηγαίνουν… άκλαυτα. Η Σίτι από την άλλη κυνηγάει τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το Champions League, καθώς με τη χθεσινή της νίκη απέναντι στην Μπράιτον ανέβηκε και πάλι στην κορυφή της Premier League.

Το συγκεκριμένο «τρίποντο», σφράγισε παράλληλα και τη φετινη κυριαρχία της Σίτι στο Μάντσεστερ. Διότι η Σίτι θα τερματίσει (μαθηματικά) πάνω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα ακόμα και αν κάνει μόνο ήττες μέχρι το τέλος της σεζόν.

Για 9η σερί σεζόν λοιπόν, η Μάντσεστερ Σίτι βάφει «μπλε» την πόλη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ