Μάντσεστερ Σίτι-Γουότφορντ 5-1: Μυθικό καρέ από Ζεσούς και στο +4 οι Πολίτες

Μάντσεστερ Σίτι-Γουότφορντ 5-1: Μυθικό καρέ από Ζεσούς και στο +4 οι Πολίτες

Ο... φευγάτος Γκάμπριελ Ζεσούς είχε τρελά κέφια, παίρνοντας από το χεράκι (5-1) τη Σίτι στην αναμέτρηση με τη Γουότφορντ. Τρομερό καρέ τερμάτων από τον Βραζιλιάνο επιθετικό και εύκολο τρίποντο για την αρμάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Απίθανη παράσταση από τον Γκάμπριελ Ζεσούς και πάρτι για τη Μάντσεστερ Σίτι στο Έτιχαντ! Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έκανε όλη τη… δουλειά κόντρα στη Γουότφορντ, με την αρμάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να φτάνει σε ένα υγιεινό περίπατο (5-1).

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός που δείχνει φευγάτος από τη γαλάζια μεριά του Μάντσεστερ, ήταν απολαυστικός, πετυχαίνοντας καρέ τερμάτων. Μυθική παράσταση από τον 25χρονο, με τους Πολίτες (80 π.) να αυξάνουν στους 4 πόντους τη διαφορά τους από τη 2η Λίβερπουλ (φιλοξενεί αύριο την Έβερτον). Πέντε αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της Premier League και η αγωνία βρίσκεται στο… κατακόρυφο.

Από την άλλη, αγκαλιά με την Championship είναι η Γουότφορντ, που παραμένει κολλημένη στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Με το… καλησπέρα, η Σίτι έδειξε τις άγριες διαθέσεις της. Μόλις στο 4ο μόλις λεπτό ο Ζιντσένκο έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Ζεσούς με προβολή, έγραψε το 1-0.

Οι Πολίτες ήταν συνεχώς στο αμυντικό τρίτο των φιλοξενούμενων και στο 23’, μετά από σέντρα του Ντε Μπρόινε από δεξιά, ο Ζεσούς έκανε το 2-0 με κεφαλιά.

Στο 28ο λεπτό ο Καμαρά με διαγώνιο σουτ από αριστερά μείωσε σε 2-1 για τη Γουότφορντ, αλλά στο 34’ ο Ρόδρι με τρομερό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα του Φόστερ.

Στο 46ο λεπτό η Σίτι κέρδισε πέναλτι και ο Ζεσούς το εκτέλεσε εύστοχα για το 4-1 και στο 53΄, ο Βραζιλιάνος πέτυχε καρέ τερμάτων. Μετά από ωραία συνεργασία με τον Ντε Μπρόινε, πλάσαρε από το ύψος πέναλτι για το 5-1, που ήταν και το… κερασάκι στην τούρτα του θριάμβου για τους Πολίτες.

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Κανσέλο, Ντίας, Ζιντσένκο, Λαπόρτ (63’ Ακέ), Ρόδρι (70’ Μαχρέζ), Ντε Μπρόινε (57’ Γκιντογκάν), Φερναντίνιο, Γκρίλις, Στέρλινγκ, Ζεσούς

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Φόστερ, Ενγκάκια, Καμπασελέ, Σαμίρ (68’ Κάθκαρτ), Καμαρά, Σισοκό, Λουζά (74’ Καγιεμπέ), Κλέβερλι, Σαρ (68’ Πέδρο), Κινγκ, Ντένις

Το αναλυτικό πρόγραμμα και των δύο μονομάχων μέχρι το φινάλε:

Μάντσεστερ Σίτι:

30/04 Λίντς – Μάντσεστερ Σίτι
07/05 Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ
15/05 Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι
22/05 Μάνστεστερ Σίτι – Άστον Βίλα

* Και ένα αναβληθέν με τη Γουλβς στο «Μολινό»

Λίβερπουλ:

24/04 Λίβερπουλ – Έβερτον
30/04 Νιούκαστλ – Λίβερπουλ
07/05 Λίβερπουλ – Τότεναμ
15/05 Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ
22/05 Λίβερπουλ – Γουλβς

* Και ένα αναβληθέν με την Άστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ