Πογκμπά: Έριξε «άκυρο» στη Σίτι, θέλει να συνεχίσει εκτός Μάντσεστερ

Πογκμπά: Έριξε «άκυρο» στη Σίτι, θέλει να συνεχίσει εκτός Μάντσεστερ

Ο Πολ Πογκμπά φαίνεται πως απέρριψε το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι για τον αποκτήσει, καθώς ο Γάλλος θέλει να παίξει αλλού.

Ο Πολ Πογκμπά αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το προσεχές καλοκαίρι και φαίνεται πως η Μάντσεστερ Σίτι είχε κάνει κρούση στον Γάλλο ποδοσφαιριστή για να τον αποκτήσει.

Πάντως σύμφωνα με όσα αναφέρει το το Athletic, ο Πολ Πογκμπά φαίνεται πως απάντησε αρνητικά στο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς θέλει να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Μάντσεστερ και μάλιστα ενημέρωσε και τους πολίτες σχετικά με την απόφαση του αυτή.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Πογκμπά φέρεται να προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του σε μία εκ των Γιουβέντους, Παρί Σεν Ζερμέν ή Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο δεν έχει ακόμη αποφασίσει.

Η παρουσία του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως πετυχημένη. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως την φετινή αγωνιστική περίοδο σε 27 συμμετοχές με την φανέλα των κόκκινων διαβόλων κατάφερε να σημειώσει 1 γκολ και να μοιράσει 9 ασιστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ