Μεγάλη ομάδα της Premier League στο κόλπο για Μαυροπάνο!

Μεγάλη ομάδα της Premier League στο κόλπο για Μαυροπάνο!

Ο Ντίνος Μαυροπάνος κάνει μια εξαιρετική σεζόν με τη Στουτγκάρδη, παρότι η ομάδα του παλεύει για την παραμονή και αρκετές ομάδες τον... γλυκοκοιτάζουν.

Μπορεί η Στουτγκάρδη να δίνει μάχη για την παραμονή στην Bundesliga, όμως ο Ντίνος Μαυροπάνος πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της γερμανικής ομάδες. Και αυτό φαίνεται από το ενδιαφέρον που δείχνουν μεγάλες ομάδες ανά την Ευρώπη για την περίπτωση του.

Στα τέλη Οκτωβρίου αποκαλύφθηκε ότι η Ντόρτμουντ τον… γλυκοκοιτάζει, ενώ λίγο αργότερα κυκλοφόρησαν σενάρια ακόμα και για την Μπάγερν. Και οι ενδιαφερόμενες ομάδες δεν τελειώνουν εκεί.

Αυτό γιατί το όνομα του Έλληνα διεθνή βρέθηκε και στη λίστα της Γουέστ Χαμ, με τα «σφυριά» να δίνουν ακόμη και 25 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν, σύμφωνα με την «Kicker».

Τώρα, ήρθε να προστεθεί και άλλος «μνηστήρας». Και μάλιστα πρόκειται για μεγάλη ομάδα της Premier League. Ο λόγος για την Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε, με τα σχετικά ρεπορτάζ να αναφέρουν πως οι Λονδρέζοι θα μπορούσαν να κινηθούν για την απόκτηση του το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ