Ο… Μίδας του Μάντσεστερ: Υπογράφει στη Σίτι ο Χάαλαντ

Ο… Μίδας του Μάντσεστερ: Υπογράφει στη Σίτι ο Χάαλαντ

Η μεταγραφή του Έρλινγκ Χάαλαντ στη Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται μια... ανάσα από την ολοκλήρωση της, με τον Νορβηγό επιθετικό να περνάει από ιατρικές εξετάσεις στις Βρυξέλλες.

Όπως όλα δείχνουν, ο Έρλινγκ Χάαλαντ βρίσκεται μια… ανάσα από το να μετακομίσει στο Νησί και να ανακοινωθεί και επίσημα από τη Μάντσεστερ Σίτι!

Σύμφωνα με το «dhnet.be», ο Νορβηγός επιθετικός έχει ήδη περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων στις Βρυξέλλες, ενώ σήμερα ήταν προγραμματισμένο το ραντεβού με τον γιατρό της αγγλικής ομάδας, το οποίο πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο νοσοκομείο «Erasmus».

Μάλιστα, το εν λόγω ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε και από την πλευρά της Ντόρτμουντ κατά κάποιον τρόπο, καθώς οι Βεστφαλοί ενημέρωσαν ότι ο Χάαλαντ δεν ήταν παρών στη σημερινή προπόνηση της ομάδας.

Επιπλέον, στο δημοσίευμα τονίζεται ότι οι ιατρικές εξετάσεις έγιναν σε ουδέτερο έδαφος για να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διακριτικότητα στο θέμα, μέχρι να προκύψουν οι ανακοινώσεις.

Όπως φαίνεται λοιπόν, ο Νορβηγός επιθετικός είναι έτοιμος να εξαργυρώσει τις εξαιρετικές σεζόν, που πραγματοποίησε με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, παίρνοντας μεταγραφή σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης αυτή τη στιγμή.

Το όνομα του βρέθηκε και στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Μαδριλένους να παρουσιάζονται σίγουροι πως θα εξασφαλίσουν την υπογραφή του, όμως η Μάντσεστερ Σίτι βγήκε νικήτρια στη συγκεκριμένη «μάχη» με τη «Βασίλισσα» και είναι έτοιμη να κάνει δικό της έναν από τους πιο… hot ποδοσφαιριστές του κόσμου αυτόν τον καιρό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ