Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι 1-5: «Πάρτι» τίτλου για την Σίτι, με απίθανο καρέ Ντε Μπρόινε

Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι 1-5: «Πάρτι» τίτλου για την Σίτι, με απίθανο καρέ Ντε Μπρόινε

Με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε να ντύνεται... Χάαλαντ πετυχαίνοντας ένα απίθανο καρέ τερμάτων, και με τον Στέρλινγκ να προσθέτει ακόμη ένα η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 5-1 στην έδρα της Γουλβς και ανέβηκε ξανά στην κορυφή δύο στροφές πριν το φινάλε.

Κέβιν Ντε Μπρόινε εσύ σούπερ σταρ. Με τον Βέλγο να μιμείται τα κατορθώματα του νέου του συμπαίκτη, Έλρινγκ Χάαλαντ, και να σημειώνει ένα απίθανο καρέ, αλλά και το τρίτο ταχύτερο χατ τρικ στην ιστορία της Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 5-1 στην έδρα της Γουλβς και ανέβηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, δύο στροφές πριν το φινάλε. 

Η ομάδα του Πεπ, ήταν καταιγιστικοί απέναντι στους «λύκους», οι οποίοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν προσωρινά με τον Ντεντόνκερ. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο πρώτος σκόρερ της Σίτι τη φετινή χρονιά, Ντε Μπρόινε με 19 τέρματα, με τους μπλε πλέον να εκτοξεύουν ξανά στο +3 την διαφορά από την Λίβερπουλ, και να αποτελούν το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο της Premier League. 

Τα γκολ έπεφταν «βροχή» από την αρχή με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, να αναλαμβάνει δράση μόλις στο 7′. Ο Βέλγος μέσος έπαιξε ωραία το 1-2 με τον Μπερνάντο Σίλβα και με άψογο πλασέ νίκησε τον Σα για το 1-0.

Οι λύκοι απάντησαν τέσσερα λεπτά μετά τον Ντεντόνκερ. Ο Νέτο έστρωσε στον Άγγλο μέσο μέσα στην περιοχή και αυτός με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 16′ ο Ντε Μπρόινε έβαλε και πάλι τους πολίτες σε θέση ισχύος. Ο Βέλγος έψαξε με ωραία μπαλιά τον Στέρλινγκ προς την περιοχή, ο Σα πρόλαβε τον Άγγλο μεσοεπιθετικό, ωστόσο δεν απομάκρυνε την μπάλα, με τον Ντε Μπρόινε να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με ωραίο πλασέ. Στο 24′ ο Ντε Μπρόινε υποδέχθηκε όμορφα την πάσα του Στέρλινγκ και με ένα κεραυνό από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας χατ τρικ.

Στην επανάληψη οι «πολίτες» συνέχισαν να είναι κυριάρχοι, και με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έφτασε και σε τέραρτο γκολ.

Οι παίκτες του Γκουαρδιόλα συνδυάστηκαν πολύ όμορφα και έφτασαν μέχρι την περιοχή. Οι «λύκοι» δεν κατάφεραν να απομακρύνουν την μπάλα και ο Βέγλος από κοντά έκανε το 4-1.

Το κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα του Πεπ, έβαλε ο Στέρλινγκ στο 84′. Ο Κανσέλο έκανε το σουτ, από τις κόντρες η μπάλα έφτασε στον Άγγλο άσο, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα πάνω από την γραμμή να διαμορφώσει το τελικό 5-1.

Γουλβς: Σα, Μπόλι, Κόαντι, Ντέντονκερ, Ότο, Μουτίνιο, Νέβες, Αΐτ – Νουρί, Τσικίνιο, Νέτο, Χιμένες

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Κανσέλο, Φερναντίνιο, Λαπόρτ, Ζιντσένκο, Ρόδρι, Γκιντογκάν, Στέρλινγκ, Ντε Μπρόινε, Σίλβα, Φόντεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ