Γκουαρντιόλα: «Η κληρονομιά μας θα είναι ότι διασκεδάσαμε τους φιλάθλους»

Γκουαρντιόλα: «Η κληρονομιά μας θα είναι ότι διασκεδάσαμε τους φιλάθλους»

O Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για την κληρονομία που έχει... φτιάξει στη Μάντσεστερ Σίτι...

O Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει η κληρονομιά της Μάντσεστερ Σίτι να είναι ότι η περίοδος κυριαρχίας της στην Premier League ήταν «διασκεδαστική», καθώς η ομάδα πλησιάζει στον έκτο τίτλο της.

Η Σίτι προηγείται στη βαθμολογία με 89 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τη Λίβερπουλ, δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, και, εξαιτίας της καλύτερης διαφοράς τερμάτων της, μια εκτός έδρας νίκη επί της Γουέστ Χαμ την Κυριακή θα της εξασφάλιζε ουσιαστικά έναν δεύτερο διαδοχικό θρίαμβο στην Premier League.

Παρά το γεγονός ότι πανηγύρισε οκτώ τρόπαια κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Σίτι, ο Γκουαρντιόλα, ο οποίος δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιό του πέρα από το 2023, θέλει η ομάδα του να μνημονεύεται για το στυλ παιχνιδιού και την αίσθηση χαράς που προσφέρει στους φιλάθλους.

«Διασκεδάζουμε. Αυτή είναι η καλύτερη κληρονομιά» είπε σήμερα ο Καταλανός προπονητής σε συνέντευξη Τύπου.

«Το ποδόσφαιρο είναι ωραίο γιατί πίσω σου είναι πολύς κόσμος, οι οπαδοί μας. Θέλω οι οπαδοί της Σίτι να πουν ότι εκείνη την περίοδο ήμασταν διασκεδαστικοί, παίζαμε καλά, αυτή είναι η καλύτερη κληρονομιά. Να ένιωσαν κάτι μοναδικό βλέποντας τους αγώνες μας, δηλαδή η καλύτερη ανταμοιβή» πρόσθεσε.

«Η Γουέστ Χαμ έχει κάνει δύο εξαιρετικές σεζόν και αυτή την περίοδο στο Europa League. Είναι τόσο δυνατή σε όλες τις γραμμές της, στις στημένες φάσεις, έχει ποιότητα μπροστά» είπε.

«Μια κορυφαία ομάδα, δύσκολη, αλλά ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ένα απίστευτο βήμα για να προσπαθήσουμε να τελειώσουμε τη δουλειά εντός έδρας (στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Άστο Βίλα) με τον κόσμο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ