Αρτέτα: «Οδυνηρή η ήττα από την Νιούκαστλ»

Αρτέτα: «Οδυνηρή η ήττα από την Νιούκαστλ»

Η Άρσεναλ ηττήθηκε με 2-0 από την Νιούκαστλ και δεν κατάφερε να κλειδώσει την θέση που οδηγεί στο Champions League με τον Μικέλ Αρτέτα να χαρακτηρίζει την ήττα οδυνηρή.

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα, άσκησε δριμεία κριτική στους παίκτες του μετά την ήττα με 2-0 από τη Νιούκαστλ τη Δευτέρα, λέγοντας ότι η απόδοσή τους, δεν ήταν καθόλου κοντά στο επίπεδο που χρειάζεται για να παίξει ο σύλλογος στο Champions League.

Ένα αυτογκόλ του Μπεν Γουάιτ και το γκολ του Μπρούνο Γκιμαράες σφράγισαν τη νίκη για τη Νιούκαστλ και άφησαν την Άρσεναλ δύο βαθμούς πίσω από την Τότεναμ που καταλαμβάνει την 4η θέση στο πρωτάθλημα με ένα παιχνίδι να απομένει.

«Είναι εξαιρετικά απογοητευτικό ότι η Νιούκαστλ ήταν 10 φορές καλύτερη από εμάς και η απόδοση μας δεν ήταν καθόλου κοντά στο επίπεδο που πρέπει να είμαστε, εάν θέλουμε να παίξουμε στο Champions League», είπε ο Αρτέτα στο Sky Sports και πρόσθεσε: «Είναι πολύ οδυνηρό. Ήταν στο χέρι μας αλλά από σήμερα δεν είναι πλέον στο χέρι μας».

Ο Ισπανός προπονητής, ο οποίος είχε ένα κακό ξεκίνημα στην σεζόν πριν οδηγήσει την ομάδα στη διεκδίκηση μιας θέσης στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, είπε ότι ήταν τελικά υπεύθυνος για τις αποτυχίες στο γήπεδο.

«Είμαι υπεύθυνος όλην την ώρα», είπε ο Αρτέτα στους δημοσιογράφους αργότερα όταν ρωτήθηκε εά νιώθει απογοητευμένος από τους παίκτες του και συνέχισε: «Εάν υπάρχει κάποιος που έχει δημιουργήσει μια προσδοκία εφέτος για την οποία κανείς δεν μιλούσε στην αρχή της σεζόν, είναι αυτοί οι παίκτες και θα τους υπερασπίζομαι πάντα. Αλλά απόψε, είναι πραγματικά δύσκολο να γίνει αυτό».

Καθώς η Άρσεναλ υστερεί στην διαφορά τερμάτων από την Τότεναμ, πρέπει να νικήσει την Έβερτον την Κυριακή και να ελπίζει σε ήττα της Τότεναμ από την υποβιβασμένη Νόριτς, προκειμένου να καταλάβει την τέταρτη θέση.

«Υπάρχει πάντα μια μικρή ευκαιρία στο ποδόσφαιρο», κατέληξε ο Αρτέτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ