Ο απίθανος τρόπος με τον οποίο η Premier League μπορεί να κριθεί σε αγώνα play off! (pic)

Ο απίθανος τρόπος με τον οποίο η Premier League μπορεί να κριθεί σε αγώνα play off! (pic)

Οι πιθανότητες είναι από ελάχιστες έως και μηδαμινές, ωστόσο υπάρχει ένα απίθανο combo με τον οποίο η Premier League μπορεί να χρειαστεί έναν αγώνα play off για να κριθεί!

Μπορεί η Λίβερπουλ να τα βρήκε… σκούρα στο St Mary’s, καθώς η Σαουθάμπτον κατάφερε να προηγηθεί νωρίς με τον Ρέντμοντ, ωστόσο η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κατάφερε να φέρει «τούμπα» το παιχνίδι και να φύγει με ένα πολύ σημαντικό διπλό που την κρατάει «ζωντανή» στη μάχη της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ πηγαίνουν λοιπόν στην τελευταία αγωνιστική με διαφορά ενός πόντου και τους Πολίτες να έχουν το πάνω χέρι τη δεδομένη στιγμή. Με βάση τα απλά μαθηματικά, η Σίτι κατακτάει το πρωτάθλημα εφόσον επικρατήσει της Άστον Βίλα στο «Έτιχαντ».

Από την άλλη, σε περίπτωση που η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα πέσει «θύμα» γκέλας, τότε η Λίβερπουλ θα στεφθεί πρωταθλήτρια σε περίπτωση που νικήσει τη Γουλβς. Ωστόσο, όσο «τρελό» και να ακούγεται, υπάρχει ένα απίθανο σενάριο το οποίο στέλνει τις δύο ομάδες σε έναν μονό αγώνα play off.

Πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Πολύ απλά… Η Μάντσεστερ Σίτι να ηττηθεί από την Άστον Βίλα με 6-0 στο «Έτιχαντ» και την ίδια ώρα η Λίβερπουλ με τη Γουλβς να έρθουν ισόπαλες με ακριβές σκορ 5-5.

Φυσικά, για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα, καθώς οι πιθανότητες είναι εντελώς μηδαμινές…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ