Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας 3-2

Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας 3-2

Τι και αν βρέθηκε πίσω με δύο τέρματα στο πρώτο μέρος. Η Έβερτον έκανε επική ανατροπή στην επανάληψη, επικρατώντας με 3-2 της Κρίσταλ Πάλας, εξασφαλίζοντας έτσι την παραμονή της στην Premier League, μια αγωνιστική πριν το φινάλε. Μπέρνλι και Λιντς θα παίξουν μια κατηγορία την τελευταία αγωνιστική.

Πολύ σκληρή για να πεθάνει…

Στο ημίχρονο η Έβερτον βρέθηκε πίσω με 2-0, φλέρταρε με την Championship, ωστόσο η ομάδα του Λάμπαρντ επανήλθε κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, επικράτησε με 3-2 και εξασφάλισε την παρουσία της και την επόμενη χρονιά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Οι φιλοξενούμενοι, αν και αδιάφοροι, βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με γκολ των Ζαν Φιλίπ Ματετά και Ζορντάν Αγιού στο 1ο μέρος, με συνέπεια ορισμένοι φίλαθλοι των «ζαχαρωτών» να ξεσπάσουν και να αποδοκιμάσουν την ομάδα, η οποία κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Το 2ο μέρος άρχισε με ένα όμορφη γκολ του Μάικλ Κιν στο 54′ και με κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο. Το γκολ του Ρισάρλιζον στο 75′ προκάλεσε έκρηξη στην κερκίδα και είσοδο ορισμένων οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ντόμινικ Κάλβερτ Λιούιν στο 85′ να ολοκληρώνει την ανατροπή και να διατηρεί την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ για ακόμα μια σεζόν στην κατηγορία.

Μάλιστα οι οπαδοί των γηπεδούχων, μπούκαραν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν, πριν καν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση!

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Κόουλμαν, Κιν, Χολγκέιτ, Μικολένκο, Ντουκουρέ, Αντρέ Γκόμες (46’ Άλι), Ιβόμπι, Κάλβερτ Λιούιν (90’ Κένι), Γκόρντον (62’ Γκρέι), Ριτσάρλισον

ΠΑΛΑΣ: Μπάτλαντ, Κλάιν, Άντερσεν, Γκουεχί, Μίτσελ, Σλουπ (75’ Γκάλαχερ), Χιουζ (57’ Μιλιβόγιεβιτς), Εζέ (81’ Μπεντεκέ), Αγιού, Ζαχά, Ματετά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας 3-2

Τσέλσι  – Λέστερ 1-1

Άστον Βίλα – Μπέρνλι 1-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ