Στο στόχαστρο τριών αγγλικών ομάδων ο Ντεπάι

Στο στόχαστρο τριών αγγλικών ομάδων ο Ντεπάι

Ο Μέμφις Ντεπάι βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα τριών ομάδων της Premier League, μιας και είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ωστόσο το θέμα της μεταγραφής του κολλάει στο οικονομικό και οι Καταλανοί είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν και έμψυχα ανταλλάγματα και ένας από αυτούς είναι και ο Μέμφις Ντεπάι.

Βέβαια οι μπλαουγκράνα από την άλλη πλευρά θα προτιμούσαν την πώλησή του σε άλλη ομάδα, προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα για τον Πολωνό. Το όνομά του βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα τριών ομάδων της Premier League.

Η Άρσεναλ, η Έβερτον και η Νιούκαστλ έχουν στα ραντάρ τους την περίπτωση του Ολλανδού επιθετικού και ετοιμάζονται να κάνουν κίνηση στους μπλαουγκράνα, οι οποίοι με τη σειρά τους είναι διατεθειμένοι να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, καθώς είναι στους παίκτες που έχει μπει πωλητήριο για το καλοκαίρι.

Πάντως την φετινή σεζόν ο Μέμφις Ντεπάι έκανε αρκετά καλή χρονιά με την φανέλα της Μπαρτσελόνα, καθώς σημείωσε 13 τέρματα και η αλήθεια είναι πως δεν γίνεται να βρίσκεται μαζί με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές είναι και οι Μπρέθγουεϊτ, Μινγκέθα, Λενγκλέ, Ρίκι Πίγκ και Λουκ Ντε Γιονγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ