Τούχελ: «Θαύμα που τα καταφέραμε χωρίς τον Καντέ»

Τούχελ: «Θαύμα που τα καταφέραμε χωρίς τον Καντέ»

Ο Τόμας Τούχελ στάθηκε στη σημασία που έχει για την Τσέλσι η απουσία του Ενγκολό Καντέ.

Η Τσέλσι παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Λέστερ, αλλά εξασφάλισε την τρίτη θέση στην Premier League, πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι και την Λίβερπουλ. Και λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Τόμας Τούχελ, στάθηκε στην σημασία που έχει για την ομάδα του, η απουσία του Ενγκολό Καντέ.

«Νομίζω ότι είναι ο βασικός, βασικός, βασικός μας παίκτης», σχολίασε με νόημα ο Γερμανός προπονητής της Τσέλσι και πρόσθεσε: «Οι βασικοί παίκτες, πρέπει να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο και ο Καντέ, έχει παίξει μόνο το 40% των αγώνων, οπότε ίσως είναι θαύμα που είμαστε τρίτοι.

Είναι ο Μο Σαλάχ μας, είναι ο Φαν Ντάϊκ μας, είναι ο Ντε Μπρόϊνε, είναι ο Νεϊμάρ μας, είναι ο Κιλιάν Μπαπέ μας. Είναι ακριβώς αυτός ο παίκτης, ο τύπος που κάνει την διαφορά και αν τον έχεις μόνο στο 40% των αγώνων, είναι τεράστιο πρόβλημα. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους μέσους στον κόσμο».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής, έχασε το μεγαλύτερο μέρος των υποχρεώσεων της Τσέλσι, καθώς ασθένησε από κορονοϊό, ενώ αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμού, στο γόνατο και στην βουβωνική χώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ