Η Λίβερπουλ «άρπαξε» και επίσημα τον παικταρά που δημιούργησε ο Μάρκο Σίλβα (Vids)

Η Λίβερπουλ «άρπαξε» και επίσημα τον παικταρά που δημιούργησε ο Μάρκο Σίλβα (Vids)

Το μεγάλο ταλέντο της Φούλαμ, Φάμπιο Καρβάλιο ανακοίνωσε και η επίσημα η Λίβερπουλ, ο οποίος μετακομίζει στους Reds ως ελεύθερος.

Στην επισημοποίηση της απόκτησης του Φάμπιο Καρβάλιο προχώρησε η Λίβερπουλ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Φούλαμ, μία ημέρα μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Οι Reds ανακοίνωσαν και επίσημα την συμφωνία με τον 19χρονο δημιουργικό χαφ που προέρχεται από τις ακαδημίες της Φούλαμ και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του Μάρκο Σίλβα να κατακτήσει την Championship και να επιστρέψει ξανά στην Premier League.

Οι δύο πλευρές από τα μέσα της σεζόν ήδη είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία, η οποία επισημοποιήθηκε μια μέρα μετά το συγκλονιστικό φινάλε του αγγλικού πρωταθλήματος. Συνολικά ο Φάμπιο Καρβάλιο αγωνίστηκε 44 φορές με την φανέλα της Φούλαμ, ενώ κατάφερε να σημειώσει 11 γκολ και 8 ασίστ σε 38 αγωνιστικές. Eπιλέον ο 19χρονος άσος είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Πορτογαλίας, ενώ στις μικρότερες Εθνικές έπαιξε στην Αγγλία.

H συμφωνία ανάμεσα στον Φάμπιο Καρβάλιο και την Λίβερπουλ ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ προβλέπονται έξτρα απολαβές για τη Φούλαμ σε μορφή μπόνους. Συν το ποσοστό μεταπώλησης που κρατούν οι Λονδρέζοι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ