Φιλ Φόντεν: Ένας εν ενεργεία legend της Premier League (pic)

Φιλ Φόντεν: Ένας εν ενεργεία legend της Premier League (pic)

Ο Φιλ Φόντεν κατέκτησε την τέταρτη Premier League της καριέρας του και ξεπέρασε μερικά τεράστια ονόματα του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Το φετινό φινάλε της Premier League θα μείνει για πάντα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Το δράμα κράτησε μέχρι τέλους και τελικά η Μάντσεστερ Σίτι ήταν αυτή που πανηγύρισε στο φινάλε, επιστρέφοντας από την… κόλαση του 0-2 κόντρα στην Άστον Βίλα, με τρία γκολ σε έξι λεπτά.

Για τους Πολίτες, αυτό ήταν το τέταρτο πρωτάθλημα στην τελευταία πενταετία. Τέταρτο πρωτάθλημα ήταν και για τον Φιλ Φόντεν, ο οποίος μόλις στα 22 του χρόνια έχει καταφέρει να γράψει ιστορία και να ξεπεράσει στη λίστα των κατακτήσεων μερικά τεράστια ονόματα της Premier League και του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άγγλος σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, έχει κατακτήσει ήδη περισσότερες Premier League από ποδοσφαιριστές όπως ο Φρανκ Λάμπαρντ (3), ο Κριστιάνο Ρονάλντο (3), ο Πατρίκ Βιεϊρά (3) αλλά και ο Γιαγιά Τουρέ (3).

Ποδοσφαιριστές «μύθοι» της Premier League οι οποίοι έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στα αγγλικά γήπεδα. Ο Φόντεν τους έχει ξεπεράσει ήδη σε κατακτήσεις πρωταθλημάτων, έχοντας συμπληρώσει μόλις 22 χρόνια ζωής! Τρομακτικό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ