Στο Λονδίνο για την Τότεναμ ο Πέρισιτς (pic)

Στο Λονδίνο για την Τότεναμ ο Πέρισιτς (pic)

«Πετάει» για Λονδίνο σήμερα ο Πέρισιτς, προκειμένου να περάσει ιατρικά και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Τότεναμ.

Ο Ιβάν Πέρισιτς αναμένεται σήμερα να ταξιδέψει στο Λονδίνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχει να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Τότεναμ!

Ο Κροάτης διεθνής ακραίος επιθετικός μπορεί να παραμένει στα πλάνα του Σιμόνε Ιντζάγκι, ο οποίος είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις του και να έχει εισηγηθεί στη διοίκηση της Ιντερ την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά ο ίδιος προτιμά την Premier League.

Ο 33χρονος άσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ενώ αρχικά είχε ειδοποιηθεί πως δεν θα του γίνει πρόταση για νέο συμβόλαιο, τελικά του προτάθηκε η επέκταση της συνεργασίας με τους «νερατζούρι» έως το καλοκαίρι του 2024, χωρίς μάλιστα μείωση αποδοχών.

Ο Πέρισιτς, όμως, έχει αποφασίσει να μην παραμείνει στην κυπελλούχο Ιταλίας. Εχει ήδη δώσει τα χέρια με τον Αντόνιο Κόντε για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, αντί 15 εκατ. ευρώ. Ο διεθνής άσος τη φετινή σεζόν στη Serie A είχε οκτώ γκολ και επτά ασίστ σε 35 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ