Πρόεδρος Μάντσεστερ Σίτι: «Ο Γκουαρντιόλα θα μείνει μαζί μας για πολλά χρόνια»

Πρόεδρος Μάντσεστερ Σίτι: «Ο Γκουαρντιόλα θα μείνει μαζί μας για πολλά χρόνια»

O Χαλντούν Αλ Μουμπάρακ τόνισε σε δηλώσεις του πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα μείνει για πολλά χρόνια στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ερλινγκ Χάαλαντ είναι το νέο μεγάλο αστέρι της Μάντσεστερ Σίτι, με τον 21χρονο Νορβηγό επιθετικό να έχει υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Ο Χάαλαντ έχει υπογράψει με τους «πολίτες» συμβόλαιο έως το 2027 και ο πρόεδρος της αγγλικής ομάδας, Χαλντούν Αλ Μουμπάρακ, δήλωσε:

«Ο Ερλινγκ προτίμησε εμάς, ενώ είχε προτάσεις και από άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Χρειάζεται κάποιο χρόνο προσαρμογής, αλλά είμαι σίγουρος πως θ’ αφήσει εποχή στην Αγγλία με τη φανέλα της ομάδας μας.

Είναι ο καλύτερος φορ στον κόσμο και όλοι ανυπομονούμε να τον δούμε να παίζει με την ομάδα», δήλωσε σχετικά ο Αραβας παράγοντας και στη συνέχεια μίλησε για τις φήμες για αποχώρηση του Πεπ Γκουαρντιόλα στο τέλος της επόμενης σεζόν:

«Η συνεργασία μας με τον Πεπ είναι εξαιρετική. Δεν υπάρχει καμιά δυσαρέσκεια για την απώλεια του Champions League. Είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο και τον εμπιστευόμαστε τυφλά. Δεν υπάρχει κανένα θέμα και είμαι σίγουρος πως θα μείνει στον πάγκο της ομάδας για πολλά ακόμη χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ