Η Γιουνάιτεντ προσπαθεί να «κλέψει» τον Νούνιες από την Λίβερπουλ

Η Γιουνάιτεντ προσπαθεί να «κλέψει» τον Νούνιες από την Λίβερπουλ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να πάρει τον Ντάρβιν Νούνιες μέσα από τα... χέρια της Λίβερπουλ.

Την στιγμή που η Λίβερπουλ φαίνεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ντάρβιν Νούνιες για να συνεχίσει την καριέρα του στους «reds», προκειμένου να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Σάντιο Μανέ, που είναι στην πόρτα της… εξόδου κι απομένει η συμφωνία με την Μπενφίκα, προέκυψε «σφήνα» απ’ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία προσπαθεί να «κλέψει» τον διεθνή Ουρουγουανό φορ.

Τα βρετανικά ΜΜΕ ανέφεραν πως ο νέος προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Έρικ τεν Χαγκ, είχε συνάντηση στην Πορτογαλία με τον ατζέντη του Νούνιες, Ζόρζε Μέντες προσπαθώντας να κλείσει τον παίκτη στη Γιουνάιτεντ.

Η Λίβερπουλ είναι διατεθειμένη να προσφέρει περίπου 100 εκατ. ευρώ στην Μπενφίκα για να αποκτήσει τον 22χρονο φορ, με τον οποίο έχει συμφωνήσει για 5ετές συμβόλαιο και η ομάδα του Μάντσεστερ έχει διάθεση να «ματσάρει» την συγκεκριμένη πρόταση.

Το… πρόβλημα για τη Γιουνάιτεντ, ωστόσο, όπως αναφέρουν οι Άγγλοι, είναι πως ο Νούνιες θέλει να παίξει την επόμενη σεζόν στο Champions League, κάτι που δεν μπορεί να του το καλύψει το συγκρότημα του Τεν Χαγκ που τερμάτισε στην 7η θέση της περσινής Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ