Μάντσεστερ Σίτι: Ενοχλημένος με Γκουαρντιόλα ο Γκουντογκάν, θέλει Μπαρτσελόνα

Μάντσεστερ Σίτι: Ενοχλημένος με Γκουαρντιόλα ο Γκουντογκάν, θέλει Μπαρτσελόνα

Ο Γερμανός μέσος είναι ενοχλημένος από την μεταχείριση του Πεπ Γκουαρντιόλα, με τον ίδιο να εξετάζει το ενδεχόμενο να διαπραγματευτεί με την Μπαρτσελόνα για την μεταγραφή του εκεί.

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην φετινή πετυχημένη χρονιά της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς χάρη στα δύο τέρματα του Γερμανού μέσου οι πολίτες» κατάφεραν να επικρατήσουν της Άστον Βίλα στην τελευταία… δραματική αγωνιστική της Premier League και να στεφθούν πρωταθλητές Αγγλίας.

Οι ιθύνοντες της Σίτι έχουν εκφράσει την επιθυμία να διατηρήσουν στο δυναμικό τους τον πολύπειρο μέσο, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται ενοχλημένος με τον Πεπ Γκουαρδιόλα και το πώς τον διαχειρίστηκε στη δεύτερη περίοδο του πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα ο Γκουντογκάν από τα 19 παιχνίδια στο δεύτερο μισό της σεζόν, αγωνίστηκε στα 14, ενώ τα υπόλοιπα πέντε τα παρακολούθησε από τον πάγκο. Στα έξι μάλιστα από τα 14 που έπαιξε μπήκε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο.

Με το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ να πλησιάζει ο έμπειρος χαφ θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα, προκειμένου να εξασφαλίσει την θέση του στις κλήσεις των «πάντσερ».

Ο Γερμανός γνωρίζει πως την περίπτωση του εξετάζει τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η Γιουβέντους. Μάλιστα σύμφωνα με τα αγγλικά δημοσιεύματα οι Καταλανοί είναι η ομάδα των ονείρων και θεωρεί πλέον ήρθε να η ώρα να «αρπάξει» την ευκαιρία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ