Διπλό «χτύπημα» από τη Νότιγχαμ: Ανακοινώνει Αβονίγι και ολοκληρώνει του Χέντερσον

Διπλό «χτύπημα» από τη Νότιγχαμ: Ανακοινώνει Αβονίγι και ολοκληρώνει του Χέντερσον

Κοντά σε δύο πολύ σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις βρίσκεται η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Έτοιμη για διπλό «χτύπημα» η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα και πιο συγκεκριμένα το Athletic, οι reds έχουν φτάσει σε οριστική συμφωνία με την Ουνιόν Βερολίνου για την απόκτηση του Αβονίγι με το τελικό ποσό της μεταγραφής να φτάνει κοντά στις 18 εκατομμύρια λίρες.

Ο 25χρονος είχε αποκτηθεί πέρσι από την Ουνιόν, η οποία δαπάνησε κοντά στις 7 εκατομμύρια λίρες για να τον κάνει δικό της από τη Λίβερπουλ. Μάλιστα, για την περίπτωση του είχαν δείξει ενδιαφέρον τόσο η Ντόρτμουντ, όσο και η Λειψία, με το Athletic να τονίζει πως εκτός από τη Νότιγχαμ τον είχαν στα «ραντάρ» και άλλες ομάδες της Premier League.

Η ομάδα του Στιβ Κούπερ ωστόσο ετοιμάζεται και για μια ακόμη προσθήκη, καθώς η υπόθεση του Ντιν Χέντερσον προχωράει θετικά. Όπως αναφέρεται, το θέμα του Άγγλου τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε καλό δρόμο και εφόσον δεν γίνει κάποια ανατροπή, τότε ο 23χρονος θα γίνει ποδοσφαιριστής της Φόρεστ, η οποία φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη Γιουνάιτεντ για τον δανεισμό του μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, όταν θα έχει και την ευκαιρία να τον αποκτήσει για περίπου 20 εκατομμύρια λίρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ