Πήρε… σκούπα ο Τεν Χαγκ – Αυτούς «τελειώνει» από τη Γιουνάιτεντ!

Πήρε… σκούπα ο Τεν Χαγκ – Αυτούς «τελειώνει» από τη Γιουνάιτεντ!

O Έρικ Τεν Χαγκ μετά από λίγες μέρες προετοιμασίας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αποφασισμένος να «καθαρίσει» το ρόστερ, αφού πολλοί είναι εκείνοι που δεν έχουν μέλλον στον σύλλογο

Μετά από μια εβδομάδα προπονήσεων, ο Έρικ Τεν Χαγκ, αποκτά μπορεί να έχει πια καλύτερη άποψη για τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κυρίως, βέβαια, μπορεί να κρίνει εάν θα του φανούν χρήσιμοι στην ομάδα που σχεδιάζει να δημιουργήσει, την ώρα που κινείται δυναμικά τόσο για την απόκτηση του Φρένκι Ντε Γιονγκ, ενώ όλα δείχνουν πως έχει συμφωνήσει και με τη Φέγενορντ για τον Ταϊρέλ Μαλασία.

Από εκεί και πέρα, ο Ολλανδός προπονητής έχει κάνει δεύτερο σπίτι του το προπονητικό κέντρο του Κάρινγκτον και καταστρώνει τα σχέδια του για τη νέα Γιουνάιτεντ της αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

Όπως μάλιστα, αναφέρει η ιστοσελίδα «Goal.com», ο Τεν Χαγκ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να αποκτηθούν οι Φρένκι Ντε Γιονγκ, Αντονι και Κρίστιαν Έρικσεν.

Παράλληλα, σύμφωνα με όσα έχει αφήσει να εννοηθούν ο πρώην προπονητής του Άγιαξ, δεν υπολογίζει τους Άντονι Μαρσιάλ, Αντρέας Περέϊρα, Ερίκ Μπεϊγί, Ααρον Γουάν Μπισάκα, Αχελ Τουανμπέζε, Αλεξ Τέλες, Μπράντον Γουίλιαμς και Φιλ Τζόουνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ