Φερνάντες για Ρονάλντο: «Η Γιουνάιτεντ δεν είναι διατεθειμένη να χάσει έναν τόσο άξιο παίκτη»

Φερνάντες για Ρονάλντο: «Η Γιουνάιτεντ δεν είναι διατεθειμένη να χάσει έναν τόσο άξιο παίκτη»

Ο Μπρούνο Φερνάντες μίλησε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πλέκοντας το εγκώμιο του Πορτογάλου σταρ.

Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει αβέβαιο με τις φήμες που θέλουν τον Πορτογάλο σταρ να αποχωρεί από τους «κόκκινους διάβολους» να πληθαίνουν καθημερινά.

Ο συμπαίκτης του και συμπατριώτης του, Μπρούνο Φερνάντες σε δηλώσεις του την Πέμπτη (30/6) μίλησε για μια επικείμενη μεταγραφή του Κριστιάνο, υπενθυμίζοντας την σημασία που έχει η παραμονή του 37χρονου άσου στην ομάδα.

Mάλιστα πρόσφατα το όνομα του συνδέθηκε με την Τσέλσι.

«Απ’ όσο του μίλησα – είμαστε και οι δύο διακοπές, κανείς δεν ενοχλεί φίλους στις διακοπές – ελπίζω να τον συναντήσω στις 4 Ιουλίου για να προπονηθώ εκεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν περιμένω περισσότερα από αυτό. Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο από αυτό, αλλά ο καθένας φροντίζει για το μέλλον του. Δεν πιστεύω ότι ο σύλλογος είναι διατεθειμένος να χάσει έναν άξιο παίκτη όπως ο Κριστιάνο.

Θα ήταν μια μεγάλη στιγμή για τους φίλους της Σπόρτινγκ, σχεδόν όλοι το περιμένουν αυτό. Θα ήθελα να συμβεί αυτό. Έχει τη φιλοδοξία να συνεχίσει να παίζει για πολλά χρόνια, θα δούμε τι θα αποφασίσει, ελπίζω όταν τελειώσει το συμβόλαιό του με τη Γιουνάιτεντ, αλλά η φιλοδοξία και το όνειρο των φιλάθλων θα ήταν να δουν τον Ρονάλντο να παίζει στη Σπόρτινγκ».

Διαβάστε επίσης: Η Λίβερπουλ υπέγραψε τον Καρβάλιο ως τον παίκτη-σταρ της Φούλαμ στη μεταγραφή των 8 εκατ. λιρών

Επιπλέον, μίλησε και για την νέα εποχή των κόκκινων διαβόλων υπό την επίβλεψη του νέου προπονητή της, Έρικ τεν Χαχ.

«Ετοιμάζομαι για αυτό που θα ακολουθήσει. Θα ξεκινήσω τη Δευτέρα. Ο στόχος σε έναν σύλλογο σαν αυτόν είναι να τα πάμε καλύτερα από τα προηγούμενα χρόνια. Είχαμε μια αλλαγή στο σύλλογο και πρέπει να ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε καλύτερα. Πρέπει να κερδίζουμε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχουμε.

Δεν έχουμε κερδίσει τα τελευταία χρόνια, αλλά θα δοκιμάσουμε όλες τις διοργανώσεις. Είναι κάτι που ξεκινά από το μηδέν τώρα, υπάρχει ένα νέο έργο, εμείς πρέπει να του δώσουμε χρόνο να ανθίσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ