Εξελίξεις με Ρονάλντο: Πού εθεάθη και «άναψε» φωτιές ο Πορτογάλος…

Εξελίξεις με Ρονάλντο: Πού εθεάθη και «άναψε» φωτιές ο Πορτογάλος…

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε άδεια από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω οικογενειακών θεμάτων, όμως εθεάθη σε γήπεδο, «ανάβοντας» φωτιές για τη σχέση του με τους κόκκινους διαβόλους.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έριξε «βόμβα» μεγατόνων πριν μερικά 24ωρα, καθώς διαμήνυσε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πως θέλει να αποχωρήσει αν φτάσει πρόταση για την απόκτηση του.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν είναι ικανοποιημένος που οι κόκκινοι διάβολοι δεν θα είναι στο Champions League τη νέα σεζόν και για αυτό ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες τον προτείνει στα μεγαλύτερα κλαμπ του κόσμου, ενώ είχε και συνάντηση με τον Τζουάν Λαπόρτα και για την Μπαρτσελόνα.

Πέρα από την Μπάρτσα, στο «κόλπο» είναι και οι Τσέλσι, Μπάγερν και Νάπολι, ενώ δεδομένα θα προστεθούν κι άλλοι.

Ο CR7 από την πλευρά του φρόντισε να «ανάψει» περισσότερο το θέμα, αφού επικαλούμενος «οικογενειακούς λόγους» δεν επέστρεψε στο Μάντσεστερ για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «κόκκινων διαβόλων», τη στιγμή που το μέλλον του είναι πλέον παντελώς στον «αέρα».

Την ώρα λοιπόν που στη Γιουνάιτεντ μετέφερε οικογενειακά θέματα και ότι δεν θα βρεθεί στην προπόνηση στο Κάρινγκτον, το «SIC Noticias» με βίντεο που δημοσίευσε έκανε λόγο για παρουσία του Κριστιάνο στο προπονητικό της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, ο Ρονάλντο έκανε κανονικά προπόνηση στο γήπεδο, απλά δεν ήθελε να εμφανιστεί στο Κάρινγκτον και στην προπόνηση της Γιουνάιτεντ, πιέζοντας ακόμη περισσότερο για να αποχωρήσει.

Οι επόμενες μέρες είναι κομβικές για το μέλλον του, ο ίδιος φαίνεται να το έχει πάρει απόφαση ότι θα φύγει και κάνει τα πάντα για να το πετύχει, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες και να «σπάει» το γυαλί μέρα με τη μέρα ανάμεσα στον Πορτογάλο σούπερ σταρ και τη Γιουνάιτεντ.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ