Ο Τόνι Κασκαρίνο… δίκασε τον Ρονάλντο και τον προσγείωσε στη ζώνη της ματαιοδοξίας

Ο Τόνι Κασκαρίνο… δίκασε τον Ρονάλντο και τον προσγείωσε στη ζώνη της ματαιοδοξίας

«Για αυτό θέλει να φύγει ο Ρονάλντο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός Champions League και μακριά από το status της διεκδικήτριας τίτλων, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πυροδότησε την «βόμβα» ζητώντας να αποχωρήσει από τους «κόκκινους διάβολους».

Όπως είναι φυσικό η συγκεκριμένη είδηση σόκαρε ολόκληρο τον ποδοσφαρικό πλανήτη και ταυτόχρονια έβαλε φωτιά στο μεταγραφικό παζάρι, μιας και οι υποψήφιοι «μνηστήρες» για την υπογραφή του Πορτογάλου σούπερ σταρ αναμένονται να σχηματίσουν μεγάλη… ουρά.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τους τρέλανε ο Βρσάλικο

Αρκετοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται τους λόγους που ώθησαν τον Ρονάλντο να πάρει την συγκεκριμένη απόφαση, με τον παλαίμαχο επιθετικό της Τσέλσι και νυν οικοδεσπότη της εκπομπής «Talksport» να δίνει την δική του διάσταση.

Πιο συγκεκριμένα ο Κασκαρίνο θεωρεί πως ο Ρονάλντο ζήτησε να αποτελέσει παρελθόν από την Γιουνάιτεντ, ώστε να παραμείνει κορυφαίος σκόρερ του Champions League.

Με τον Λιονέλ Μέσι να αγωνίζεται και την νέα χρονιά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Πορτογάλος δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δει την ψαλίδα να κλείνει.

«Ο Ρονάλντο είναι ένας παίκτης, όπως πάντα, που έχει εγωισμό», είπε ο Κασκαρίνο στο talkSPORT.

Θυμίζουμε πως ο Ρονάλντο είναι στην πρώτη θέση των σκόρερ του Champions League με 141 γκολ, με τον Μέσι να ακολουθεί με 125.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ