Ριτσάρλισον: «Μοιάζει με όνειρο η μεταγραφή μου στην Τότεναμ»

Ριτσάρλισον: «Μοιάζει με όνειρο η μεταγραφή μου στην Τότεναμ»

Ο Ριτσάρλισον εξέφρασε τη χαρά του για το νέο κεφάλιο της καριέρας του, που ακούει στο όνομα Τότεναμ.

Την πρώτη συνέντευξη του Ριτσάρλισον από τότε που ανακοινώθηκε από την Τότεναμ φιλοξενεί η ιστοσελίδα των «πετεινών», σήμερα Σάββατο (9/7). «Μοιάζει με όνειρο,» δήλωσε ο Βραζιλιάνος διεθνής που αποχαιρέτησε την Έβερτον και υπέγραψε έως το 2027 με τους Λονδρέζους, έχοντας ήδη 173 συμμετοχές και 48 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς είχε αγωνιστεί και στη Γουότφορντ.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» Στρακόσια για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; (pic)

«Θυμάμαι όταν ήμουν στη Βραζιλία και δέχτηκα την πρόταση από την Τότεναμ, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Και αφού υπέγραψα το συμβόλαιο, δεν μπορούσα να το πιστέψω ακόμη περισσότερο. Όταν έφτασα εδώ, ένιωσα ένα ρίγος στο στομάχι βλέποντας τους νέους συμπαίκτες μου και ένα νέο σπίτι. Τώρα είναι θέμα να δουλέψω με τον σπουδαίο προπονητή που έχω και με τους εξαιρετικούς συμπαίκτες μου επίσης. Ελπίζω να γράψω Ιστορία εδώ με αυτή τη φανέλα».

Μετρώντας αντίστροφα για την πρώτη συμμετοχή του στο Champions League, o Βραζιλιάνος είπε: «Είναι ένα όνειρο, έτσι δεν είναι; Έκανα σχολιασμό με τους φίλους μου βλέποντας αγώνες Champions League στην τηλεόραση και ξεσηκωνόμασταν ακούγοντας και το θεματικό τραγούδι της διοργάνωσης. Τώρα μπορώ να είμαι μέσα στο γήπεδο, ν’ ακούω αυτή τη μουσική στην αρχή του αγώνα και να παίζω στο Champions League. Πάντα έλεγα ότι ήταν όνειρό μου να παίξω στο Champions League και τώρα αυτό το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα. Και για να δούμε τι θα γίνει, ελπίζω να ξεκινήσω το Champions League με το… δεξί».

Και πρόσθεσε αναφερόμενος στο θεματικό τραγούδι του Champions League: «Δεν ξέρω, ίσως να κλάψω την πρώτη φορά που θα το ακούσω μέσα στο γήπεδο, γιατί θα είναι μια ξεχωριστή στιγμή. Να είμαι εκεί και ν’ αγωνίζομαι στο Champions League, το οποίο έβλεπα μόνο στην τηλεόραση μέχρι πέρυσι. Ήμουν στον καναπέ του σπιτιού μου, παρακολουθούσα το Champions League και έλεγα ότι θα έρθει η ώρα μου να παίξω εκεί. Όλοι οι παίκτες ονειρεύονται να παίξουν σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση, οπότε πιστεύω ότι όταν έρθει η ώρα, θα είμαι αρκετά συναισθηματικός».

Σε ερώτηση για τους στόχους του τη σεζόν 2022-23, ο Ριτσάρλισον απάντησε: «Νομίζω ότι έχουμε τα πάντα εδώ για να είμαστε χαρούμενοι φέτος. Ο Αντόνιο Κόντε φτιάχνει μια μεγάλη ομάδα ικανή να είναι ανταγωνιστική σε όλες τις διοργανώσεις. Πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ δυνατοί σε όλες τις διοργανώσεις και θα παλέψουμε για τίτλους. Ο προπονητής μας θα μας προετοιμάσει πολύ καλά για αυτό γιατί υπάρχουν πολλές διοργανώσεις και τώρα πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο συγκεντρωμένοι. Έτσι, νομίζω ότι έχουμε τα πάντα για να είμαστε ανταγωνιστικοί και πως έχουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ