Η φοβερή ατάκα του Κλοπ για τον Μπέλιγχαμ

Η φοβερή ατάκα του Κλοπ για τον Μπέλιγχαμ

Ο Κλοπ χάρισε ακόμα μια φοβερή δήλωση, στην προσπάθεια του να υπερασπιστεί τις επιλογές της ομάδας του στην τρέχουσα μεσαία γραμμή

Ο Κλοπ σχολίασε σε συνέντευξη τις φημολογίες σχετικά με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ αλλά και γενικά για τις μεταγραφές του καλοκαιριού. Συγκεκριμένα για τον 19χρονο της Ντόρτμουντ  ανέφερε πως δεν πρόκειται να κινηθεί η ομάδα του εφόσον δεν είναι ελεύθερος.

Διαβάστε επίσης: Ο Σουάρες «φλερτάρει» με νεοφώτιστη ομάδα!

Ενώ για το θέμα της ενίσχυσης στην μεσαία γραμμή είπε: «Τι μέσο θέλετε να πάρουμε, τη Χρυσή Αγελάδα που κάνει τα πάντα;»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γερμανού:

«Αν κανείς δεν θέλει να φύγει, τότε πείτε μου γιατί πρέπει να πάρουμε μέσο. Δεν το καταλαβαίνω. Μου έχουν πει ότι υπάρχει αυτή η συζήτηση, αλλά το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι είναι ότι πρέπει να πάρουμε μέσο. Εκτός κι αν κάποιος θέλει να φύγει, τότε δεν ψάχνουμε για μέσο.

Τα έχω ακούσει όλα αυτά, ότι δεν παίρνουμε γκολ από τους μέσους και όλα αυτά, αλλά τι θέλουμε; Τη Χρυσή Αγελάδα που κάνει τα πάντα και βγάζει και γάλα;

Μπορούμε να δούμε τη λίστα, από που θέλετε να αρχίσουμε; Πάμε, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Τιάγκο, Μίλνερ, Κεϊτά, Τζόουνς, Έλιοτ, Καρβάλιο και Τσάμπερλεϊν. Και τώρα πείτε μου, τι είδους παίκτης μας λείπει; Ένας επιθετικός μέσος, που είναι 1.95 και πατάει περιοχή για να σκοράρει με το κεφάλι;».

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, ο διακαής πόθος της Λίβερπουλ είναι ο Τζουντ Μπέλινχαμ, αλλά ο Γερμανός έκλεισε αυτήν την πόρτα για το φετινό καλοκαίρι, χωρίς βέβαια να κρύψει τον θαυμασμό του για τα προσόντα του.

«Ο Μπέλινχαμ δεν είναι διαθέσιμος, οπότε αυτό είναι το πρόβλημα με αυτόν τον παίκτη. Βασικά, το μοναδικό πρόβλημα με αυτόν τον παίκτη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ