Τσιμίκας: «Να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Τσιμίκας: «Να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Ο Κώστας Τσιμίκας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ, αναφέρθηκε στους στόχους του ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ και αναφέρθηκε στις δυσκολίες των προπονήσεων, στη μέχρι τώρα πορεία του στους «ρεντς», αλλά και τους στόχους του όσον αφορά τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης: «Επίσημη πρόταση 1,3 εκατ. ευρώ της ΑΕΚ για τον Πλάνιτς»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις δυσκολίες της προετοιμασίας:

«Ειλικρινά, είναι πολύ έντονες οι προπονήσεις. Αλλά, νομίζω πως αυτό είναι που χρειάζεται η ομάδα αυτή την περίοδο. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να βάλουμε από τώρα ψηλά τον πήχη αν θέλουμε να πετύχουμε ξανά τους στόχους μας. Αφήσαμε κάτι στη μέση πέρσι και θα ξαναπροσπαθήσουμε τη νέα σεζόν. Θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε».

Για το αν έχει ακόμα στο μυαλό του το ότι η ομάδα του διεκδικούσε μέχρι τέλους το quadruple:

«Φυσικά. Προσωπικά, ήθελα να κατακτήσουμε ακόμα περισσότερα την περασμένη σεζόν. Δεν κερδίσαμε την Premier και το Champions League, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το μόνο που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι να είμαστε 100% πεινασμένοι ενόψει της νέας σεζόν, έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα καθημερινά στις προπονήσεις. Αυτό είναι που μετράει, να δώσουμε τα πάντα για να είμαστε έτοιμοι τη νέα σεζόν».

Για την περασμένη σεζόν και το κατά πόσο ήταν η καλύτερη της καριέρας του:

«Φυσικά. Όπως έχω πει πολλές φορές, απολαμβάνω το να παίζω με αυτούς τους συμπαίκτες. Είναι η οικογένειά μου. Η πρώτη μου σεζόν δεν ήταν τόσο καλή για μένα, αλλά στη συνέχεια είπα πως πρέπει να δουλέψω ακόμα σκληρότερα, αν θέλω να πετύχω τους στόχους μου. Απολαμβάνω κάθε παιχνίδι που παίζω».

Για το αν πιστεύει πως θα είναι σημαντικός για τη Λίβερπουλ τη νέα σεζόν:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ