Πήρε θέση για Κριστιάνο ο Τεν Χαγκ

Πήρε θέση για Κριστιάνο ο Τεν Χαγκ

Στο μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο αναφέρθηκε σε συνέντευξη του ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ.

Για ακόμη ένα καλοκαίρι το μεγαλύτερο μεταγραφικό σήριαλ στον ποδοσφαρικό πλανήτη, ακούει στο όνομα Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, έπειτα από ένα χρόνο παραμονής στο «Όλντ Τράφορντ» μετά την μεγάλη του επιστροφή, έχει εκφράσει την επιθυμία στους ιθύνοντες των «κόκκινων διάβολων» να αποχωρήση από τον σύλλογο, με τους υποψήφιους «μνηστήρες» να κάνουν… ουρά για να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Την ώρα που το μέλλον του 37χρονου άσου παραμένει αβέβαιο, ο νέος τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ μίλωντας σε αγγλικό μέσο αναφέρθηκε στο… καυτό θέμα το οποίο είναι η αποχώρηση του Κριστιάνο από την κόκκινη… πλευρά του Μάντσεστερ.

Διαβάστε επίσης: Καραπαπάς: «Όποιος πιστεύει αυτό το ανόητο τρολάκι…» (pics)

Ο Ολλανδός τεχνικός εξέφρασε την πεποίθηση πως ο Πορτογάλος θα παραμείνει «κόκκινος διάβολος», τονίζοντας πως υπάρχουν πιθανότητες ακόμα και να ανανεώσει το συμβόλαιό του έως το 2024.

«Είμαι ενημερωμένος για το γεγονός πως έχει οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιό του. Συνεπώς, μπορεί να τον πείσουμε να παραμείνει στην ομάδα έως το καλοκαίρι του 2024. Δεν έχει αλλάξει κάτι όσον αφορά το μέλλον του. Δεν είναι προς πώληση και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του», τόνισε ο Ολλανδός προπονητής, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ανάγκη του να επιστρέψει στη Γιουνάιτεντ η νοοτροπία του νικητή, λέγοντας:

«Υπέγραψα συμβόλαιο για τρία χρόνια, αλλά στο ποδόσφαιρο παίζουν άμεσα ρόλο τα αποτελέσματα. Πρέπει να νικάμε από το ξεκίνημα. Οπότε δεν βλέπω τόσο μακριά. Ωστόσο, έχω μια στρατηγική στο μυαλό μου, αλλά πρόκειται για μια διαδικασία που παίρνει χρόνο. Τελικά, πρέπει να βεβαιωθούμε πως θα φτιάξουμε μια ομάδα μαθημένη στο να νικάει».

Ερωτηθείς για την ετοιμότητα του Ρονάλντο στο ξεκίνημα της σεζόν, δεδομένου ότι ο Πορτογάλος δεν ακολούθησε την αποστολή της Γιουνάιτεντ στις ΗΠΑ, επικαλούμενους οικογενειακούς λόγους, ο Τεν Χαγκ απάντησε:

«Προπονείται μόνος του και νομίζω πως όλοι γνωρίζουμε το πόσο σωστός επαγγελματίας είναι ο Ρονάλντο. Είμαι σίγουρος πως θα είναι έτοιμος. Δεν με ανησυχεί η φυσική του κατάσταση».

Τέλος, για το αν θα μπορέσει ο Ρονάλντο να ανταποκριθεί στο συνεχόμενο πρέσινγκ που θέλει να ενσωματώσει στη Γιουνάιτεντ ο Τεν Χαγκ, ο Ολλανδός προπονητής δήλωσε: «Νομίζω πως ο Κριστιάνο είναι ικανός να ανταποκριθεί. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, μας έχει δείξει τα πάντα. Του έχω μεταφέρει το τι ζητάω, θέλω να παίζουμε με συγκεκριμένο τρόπο. Ένας κορυφαίος παίκτης όπως ο Ρονάλντο, μπορεί να ανταποκριθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ