Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν θα περιμένει τον Ρονάλντο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν θα περιμένει τον Ρονάλντο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποιεί πολύ καλή προετοιμασία και ο Έρικ τεν Χαγκ δεν δείχνει διατεθειμένος να περιμένει τον Ρονάλντο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής ένα καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με πέρσι, υπό τις οδηγίες του Έρικ Τεν Χαγκ.

Την ώρα μάλιστα που ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει δηλώσει πως θέλει να αποχωρήσει από τους «κόκκινους διαβόλους», καθώς επιθυμία του είναι να αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στο Champions league, κάτι  το οποίο δεν μπορεί να κάνει με την τωρινή του ομάδα.

Από εκείνη την στιγμή, τα πράγματα δεν του πάνε και πολύ καλά, διότι μετά τις απορρίψεις που είχε από διάφορους συλλόγους, όπως η Τσέλσι, τώρα έρχεται και μια…εσωτερική.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ο Ρόνι Λόπες είδε το ματς με τη Μακάμπι Χάιφα (pic)

Ο πορτογάλος δεν είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή προετοιμασίας, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους.

Πλέον μετα τα εξαιρετικά δείγματα που έχει λάβει από την ομάδα του, δήλωσε πως δεν θα περιμένει τον 37χρονο σούπερ σταρ και το σύνολο του θα συνεχίσει  την προετοιμασία χωρίς αυτόν.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Εστιάζω στους παίκτες που είναι εκεί, τα πάνε πολύ καλά, είναι σε καλή κατάσταση. Προτιμώ να επικεντρωθώ σε αυτό και να το αναπτύξω. Δεν μπορώ να περιμένω να μπει, μετά θα τον ενσωματώσουμε».

Μετα από αυτές τις δηλώσεις, κερδίζει πόντους ι ο 26χρονος φορ της ομάδας, Αντονί Μαρσιάλ, ο οποίος έδειξε έτοιμος να φορέσει φανέλα βασικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ