Νέα «φιλική» νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-1)

Νέα «φιλική» νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-1)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο σερί της στις φιλικές αναμετρήσεις, επικρατώντας της Κρίσταλ Πάλας με 3-1.

Την τρίτη νίκη της σε ισάριθμους φιλικούς αγώνες, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στην Ασία, πανηγύρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε επίσης: Οι 10 κορυφαίες μεταγραφές του καλοκαιριού (pics)

Μετά την επικράτηση επί της Λίβερπουλ στην Μπανγκόκ και της Μέλμπουρν Βίκτορι, η ομάδα του Έρικ τεν Χαγκ επικράτησε σήμερα 3-1 της Κρίσταλ Πάλας στο «Melbourne Cricket Ground», σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη παρουσία 76.499 θεατών.

Ο Αντονί Μαρσιάλ άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό, ενώ ο Μάρκους Ράσφορντ διπλασίασε τα τέρματα των «κόκκινων διαβόλων» στο 47΄. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Τζέιντον Σάντσο ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0 και στη συνέχεια οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές, ενώ ο Τζόελ Γουόρντ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 73΄.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, καθώς ο 19χρονος αμυντικός, Γουίλ Φις, αποβλήθηκε στο 82ο λεπτό.

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ ολοκληρώνει την περιοδεία της στην Αυστραλία το Σάββατο, όταν θα αναμετρηθεί με την Άστον Βίλα στο Περθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ