Oπαδός της Νότιγχαμ έφτιαξε σκίτσο τους Βαγγέλη και Μιλτιάδη Μαρινάκη (pics)

Oπαδός της Νότιγχαμ έφτιαξε σκίτσο τους Βαγγέλη και Μιλτιάδη Μαρινάκη (pics)

Η Becci, όπως έχει το όνομά της στο twitter, σχεδίασε τα πορτραίτα των Βαγγέλη και Μιλτιάδη Μαρινάκη.

Στην Premier League μετά από 23 χρόνια επέστρεψε η Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην αναγέννηση της βρετανικής ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας των Reds επανέφερε τη Νότιγχαμ εκεί που ορίζει η ιστορία της, με τους φιλάθλους του βρετανικού συλλόγου να αποθεώνουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που πραγματοποίησε τα όνειρά τους και η αγαπημένη τους ομάδα θα αγωνιστεί ξανά στην Premier League.

Διαβάστε επίσης: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μεγαλώνει το γήπεδο της Νότιγχαμ Φόρεστ

Μια γυναίκα οπαδός της Νότιγχαμ μάλιστα θέλοντας να δείξει την ευγνωμοσύνη της για όσα έχει προσφέρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη βρετανική ομάδα, έφτιαξε σκίτσο τον ηγέτη των Reds, αλλά και τον Μιλτιάδη Μαρινάκη, που βοήθησε τα μέγιστα στην επιστροφή της ομάδας στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Η Becci, όπως έχει το όνομά της στο twitter, σχεδίασε τα πορτραίτα των Βαγγέλη και Μιλτιάδη Μαρινάκη, με τους φιλάθλους της Νότιγχαμ να αποθεώνουν στα σχόλια τους την συνοπαδό τους για τις δημιουργίες της, αλλά και τους διοικητικούς ηγέτες της βρετανικής ομάδας για την προσφορά τους.

Δείτε τα πορτραίτα των Βαγγέλη και Μιλτιάδη Μαρινάκη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ