Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ατλέτικο 0-1: Πρώτη ήττα για Τεν Χαγκ (vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ατλέτικο 0-1: Πρώτη ήττα για Τεν Χαγκ (vid)

Την πρώτη της ήττα στα φιλικά προετοιμασίας αλλά και με τον Έρικ Τεν Χαγκ στον πάγκο της, γνώρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Έσπασε το αήττητο σερί που είχε στην καλοκαιρινή προετοιμασία της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ηττήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Όσλο.

Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος σε γενικές γραμμές με την Γιουνάιτεντ να παρουσιάζει κυρίως θετικά στοιχεία και τον Νταβίντ Ντε Χέα να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, πέρα από τη φάση του γκολ που πέτυχε ο Ζοάο Φέλιξ.

Διαβάστε επίσης: Πρόταση 3.000.000 € της Αλ-Ντουχαΐλ για το 50% του Σεμέδο – Στο Κατάρ ο Πορτογάλος

Στο 86′ ο Πορτογάλος επιθετικός υποδέχτηκε την μπάλα, την έφερε στο δεξί του πόδι, μπερδεύοντας τον Νταλότ που ήταν στο μαρκάρισμά του και δοκίμασε ένα συρτό σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, με τον Ντε Χέα να μην έχει απάντηση και την Ατλέτικο να μπαίνει μπροστά στο σκορ λίγο πριν την λήξη.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η παρουσία του Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 69′ και πρόλαβε να δείξει την ποιότητά του δημιουργώντας δύο καλές ευκαιρίες για γκολ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες καθώς στο 90′ ο Φρεντ δέχτηκε την απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα για δυνατό μ αρκάρισμα πάνω στον Άλβαρο Μοράτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ