Πρόταση 3.000.000 € της Αλ-Ντουχαΐλ για το 50% του Σεμέδο – Στο Κατάρ ο Πορτογάλος

Πρόταση 3.000.000 € της Αλ-Ντουχαΐλ για το 50% του Σεμέδο – Στο Κατάρ ο Πορτογάλος

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην πώληση τον Ρούμπεν Σεμέδο στην Αλ-Ντουχαΐλ του Ερνάν Κρέσπο. Στην Ντόχα ήδη ο παίκτης.

Εναν μεγάλο βραχνά ετοιμάζεται να βγάλει από πάνω του ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα δείχνουν ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο και οι Ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν μία και καλή τη σχέση τους, με τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό να συνεχίζει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Οι πληροφορίες του to10.gr από το Κατάρ αναφέρουν ότι η Αλ-Ντουχαΐλ, ομάδα την οποία προπονεί ο Ερνάν Κρέσπο, κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Σεμέδο και ότι πλέον η συμφωνία μεταξύ όλων των μερών είναι πολύ κοντά. Και ουσιαστικά είναι θέμα ωρών.

Συγκεκριμένα, λέγεται ότι οι Καταριανοί προσφέρουν ένα ποσό που αγγίζει τα 3.000.000 € για την αγορά του 50% των δικαιωμάτων του 28χρονου κεντρικού αμυντικού και δεν τον θέλουν ως δανεικό. Κάτι που αποτελούσε και ζητούμενο για τους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι δεν δέχονταν να παραχωρήσουν εκ νέου δανεικό τον Σεμέδο, μετά το όχι θετικό εξάμηνο που πέρασε στην Πόρτο.

Από το περιβάλλον του Σεμέδο προκύπτει πως έχει πάρει άδεια και έχει ταξιδέψει ήδη στην Ντόχα, ώστε να ρυθμίσει το θέμα του δικού του συμβολαίου με την Αλ-Ντουχαΐλ και εάν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο δεν αποκλείεται η μεταγραφή να ανακοινωθεί άμεσα. Ισως και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο Ολυμπιακός αγόρασε τον Σεμέδο το καλοκαίρι του 2019 από τη Βιγιαρεάλ και επί της ουσίας… έσωσε την καριέρα του. Τον βοήθησε να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο, να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην εθνική Πορτογαλίας και στο Champions League, να κατακτήσει τίτλους και γενικά να φτιάξει ξανά το όνομά του στην ποδοσφαιρική αγορά.

Οι εν Ελλάδι περιπέτειές του, τον έθεσαν εκ νέου εκτός ομάδας την περασμένη σεζόν, ενώ ο ίδιος δεν κατάφερε να έχει καλή απόδοση στο διάστημα που έμεινε δανεικός στην Πόρτο. Ο Ολυμπιακός δεν τον υπολόγιζε, αναζητούσε μια μόνιμη λύση στην υπόθεση και πλέον αυτή έρχεται από το Κατάρ. Με τον Σεμέδο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να συνεχίζει την καριέρα του στην Αλ-Ντουχαΐλ, μετά από 94 συμμετοχές και 7 γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ενας ποδοσφαιριστής χωρίς ταβάνι στις ποδοσφαιρικές του δυνατότητες, αλλά αυτοκαταστροφικός. Με την αναμενόμενη αποχώρησή του να ανοίγει τον κύκλο των αποχωρήσεων στους Ερυθρόλευκους. Καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ