Η τελευταία «ζαριά» της Γιουνάιτεντ για την αρπαγή του Ντε Γιονγκ

Η τελευταία «ζαριά» της Γιουνάιτεντ για την αρπαγή του Ντε Γιονγκ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να κάνει την τελική της απόπειρα να πείσει τον Φρένκι Ντε Γιονγκ να μετακομίσει στην Αγγλία.

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ αποτελεί εδώ και καιρό το πιο «καυτό» όνομα στη μεταγραφική λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν κάνει ήδη αρκετές προσπάθειες να τον ντύσουν με τη φανέλα της ομάδας, χωρίς επιτυχία μέχρι στιγμής.

Συγκεκριμένα, ενώ οι δύο ομάδες τα έχουν βρει σε όλα, ο ίδιος ο Ολλανδός μέσος έχει δηλώσει πως δεν τον ενδιαφέρει η προοπτική να αφήσει την Μπαρτσελόνα και να πάρει μία μεταγραφή στο νησί και την Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε επίσης: Ο Κάρλος Κορμπεράν ξεκάθαρο φαβορί για τον Ολυμπιακό – Καμία επαφή με Μπίλιτς

Παρ’ όλα αυτά η διοίκηση της ομάδας του Μάντσεστερ αναμένεται να κάνει μια τελευταία κίνηση προσπαθώντας να δελεάσουν τον Ντε Γιονγκ με μια εξαιρετική πρόταση.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», η Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να προσφέρει στον παίκτη ένα τεράστιο συμβόλαιο που θα του αποφέρει το ιλιγγιώδες ποσό των 28 εκατ. ευρώ ετησίως, ματσάροντας ουσιαστικά τα χρήματα που κερδίζει τώρα στους «Μπλαουγκράνα».

Επιπλέον δημοσιεύματα στην Ισπανία κάνουν λόγο πως ο αγγλικός σύλλογος είναι πρόθυμος να προσφέρει κι ένα έξτρα ποσό 20 εκατ. ευρώ, για να καλυφθούν οι μισθοί του παίκτη που του χρωστάει η Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ