Τελικά τι θέλει ο Κριστιάνο Ρονάλντο; ( Pic, vids)

Τελικά τι θέλει ο Κριστιάνο Ρονάλντο; ( Pic, vids)

Η παρουσία του στο «Ολντ Τράφορντ» έγινε viral όπως αναμενόταν. Αλλά για τους λάθος λόγους…

Η παρουσία του στο φιλικό με τη Ράγιο Βαγιεκάνο το απόγευμα της Κυριακής στο Ολντ Τράφορντ άνοιξε νέα συζήτηση γύρω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κι αν συνθέσουμε τα κομμάτια του παζλ από την αρχή του καλοκαιριού έως σήμερα, θα έχουμε μπροστά μας πιθανότατα το μεγαλύτερο μεταγραφικό σήριαλ έως τώρα στις μέρες που διανύουμε.

Ο Κριστιάνο απασχολεί τα media εδώ και μήνες. Και θα τα απασχολεί όπως φαίνεται και μέσα στον Αύγουστο. Χωρίς κανείς να γνωρίζει αν στα τέλη αυτού θα είναι ακόμα ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ ή όχι.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η αλήθεια για τον Ρέτσο

Ο κόσμος έσπευσε στο γήπεδο για να τον δει, σ’ αυτή τη νέα έκδοση που ο Ερικ Τεν Χάγκ θέλει να παρουσιάσει στους «κόκκινους διαβόλους». Αλλά ο Πορτογάλος δεν δείχνει να μπαίνει σε καλούπι. Η κάμερα τον έπιασε κατά τη διάρκεια του «cool break» να μην… υπακούει στις υποδείξεις του προπονητή του.

Ο Κριστιάνο κουνούσε κεφάλι και χέρια σαν να απαντούσε στον προπονητή του «τα ξέρω αυτά, μη μου τα λες», ενώ ένα ακόμα βιντεάκι έγινε viral χθες στο διαδίκτυο: του έδιναν την μπάλα οι συμπαίκτες του κι εκείνος επιδεικτικά τους την έδινε ξανά πίσω.

Δίχως διάθεση για να κάνει κάτι παραπάνω, για να επιτεθεί, για να φανεί στο γήπεδο. Ένας Κριστιάνο διαφορετικός απ’ αυτό που έχουμε συνηθίσει.

Κερασάκι στην τούρτα; Η αποχώρησή του από το Ολντ Τράφορντ στο ημίχρονο του αγώνα, όταν και έγινε αλλαγή από τον προπονητή του. «Το έκαναν κι άλλοι, ήταν απλά ένας εκ του γκρουπ παικτών που έφυγαν, δεν υφίσταται κανένα θέμα», ήταν η επίσημη θέση από πλευράς Γιουνάιτεντ, όταν είδαν πως το θέμα πήρε διαστάσεις. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;

Η γλώσσα του σώματος του Ρονάλντο από την αρχή της παρουσίας του στο «Θέατρο των Ονείρων» έως και την αποχώρησή του στο ημίχρονο δείχνει πως ακόμα παραμένει αναποφάσιστος για την επόμενη μέρα.


Δεν έδειξε ιδιαίτερη διάθεση για ποδόσφαιρο. Ίσως να είναι πίσω από πλευράς ετοιμότητας αφού δεν έκανε προετοιμασία με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Όμως είναι διαφορετικό πράγμα η ετοιμότητα και διαφορετικό η διάθεση. Στην Αγγλία επιμένουν πως όλα παραμένουν ανοιχτά και ίσως και ο ίδιος ο Τεν Χαγκ να νιώθει πως ο Κριστιάνο – εν τέλει – μπορεί να αποδειχτεί… βάρος σε αυτό το νέο που θέλει να χτίσει. Ο χρόνος θα το δείξει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ