Αυτή είναι η αλήθεια για τον Ρέτσο

Αυτή είναι η αλήθεια για τον Ρέτσο

Γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά για τον Παναγιώτη Ρέτσο και το μέλλον του στην Ελλάς Βερόνα. Τι πραγματικά συμβαίνει;

Τις τελευταίες ώρες έχει σηκωθεί μπόλικη… σκόνη γύρω από το όνομα του Παναγιώτη Ρέτσου. Από τη γειτονική Ιταλία αναπτύχθηκε η φημολογία, πως ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού είναι έτοιμος να διαβεί την πόρτα της εξόδου από την Ελλάς Βερόνα.

Μάλιστα, έγινε λόγος για λύση του συμβολαίου με τον ιταλικό σύλλογο και επιστροφή του Παναγιώτη Ρέτσου στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης!

Διαβάστε επίσης: Εντείνει τις προσπάθειες για την απόκτηση δεύτερου στόπερ η ΑΕΚ

Παρόλα αυτά, το σενάριο που κυκλοφόρησε δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ο 23χρονος ούτε έμεινε ελεύθερος από την Ελλάς Βερόνα και ούτε πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στους Αρκάδες του Ηρακλή Μεταξά.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού δεσμεύεται με συμβόλαιο (ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023) και βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του προπονητή της Ελλάς Βερόνα. Μάλιστα, στο προτελευταίο φιλικό προετοιμασίας των Ιταλών, αγωνίστηκε για 60 λεπτά, με τον Γκαμπριέλε Κιόφι να τον εμπιστεύεται και να εκτιμά τις ικανότητές του.

Ο Ρέτσος μετακόμισε στην ομάδα της Βερόνα τον Γενάρη του 2022, έπειτα από υπόδειξη του τότε προπονητή, Ίγκορ Τούντορ, αλλά και του τεχνικού διευθυντή, Tony D Amicco. Ωστόσο, από τον ιταλικό σύλλογο έχουν αποχωρήσει τόσο ο πρώην κόουτς του ΠΑΟΚ, όσο και ο τεχνικός διευθυντής, με την Ελλάς να βρίσκεται σε διαδικασία ανανέωσης.

Και κάπου εκεί, εντοπίζεται και το… πρόβλημα. Παρόλο, που ο Κιόφι υπολογίζει τον Ρέτσο, ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ελλάς Βερόνα, Francesco Maroccu καταβάλλει προσπάθειες για την απομάκρυνση του. Ενα άτυπο μπράντεφερ των δυο πλευρών…

Με τη φανέλα του ιταλικού συλλόγου, ο Ρέτσος έχει καταγράψει 5 επίσημες συμμετοχές. Θυμίζουμε, πως ο 23χρονος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό, μεταπήδησε στην Λεβερκούζεν με μεταγραφή-ρεκόρ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και στη συνέχεια, πέρασε από τις Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Σεντ Ετιέν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ