«Τρώει» πάγκο ο Ρονάλντο στην πρεμιέρα της Premier League

«Τρώει» πάγκο ο Ρονάλντο στην πρεμιέρα της Premier League

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να βρίσκεται στον πάγκο στο πρώτο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη νέα σεζόν Στην Premier League.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο όπως όλα δείχνουν δεν θα ξεκινήσει βασικός στο πρώτο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην φετινή Premier League απέναντι στη Μπράιτον.

Ο Πορτογάλος μπορεί να επέστρεψε στο σύνολο του Τεν Χαγκ αλλά φαίνεται πως μόνο εκεί δεν είναι το μυαλό του. Ο 37χρονος αστέρας κάνει ακόμα και τώρα ότι μπορεί για να αγωνιστεί σε ομάδα επιπέδου Championw League, όμως η κλεψύδρα γυρνάει επικίνδυνα, και έτσι οι επιλογές στενέυουν.

Ναι μεν αγωνίστηκε στο ένα ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης με τη Ράγιο Βαγιεκάνο όμως αυτό δεν δείχνει αρκετό για να πείσει τον τεχνικό των «κόκκινων διαβόλων, ώστε να τον επιλέξει στο βασικό σχήμα της αναμέτρησης με τη Μπράιτον.

Διαβάστε επίσης: Δικαιώθηκε ο Παναθηναϊκός, «έπεσε» η ποινή του τελικού – Με κόσμο το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Έτσι, σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής «Sun», ο Έρικ Τεν Χαγκ, έχει καταλήξει στους πρώτους έντεκα της νέας σεζόν, και σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αφήνοντας ωστόσο και κάποιες μικρές πιθανότητες όλο αυτό να αλλάξει την τελευταία στιγμή.

Οι πιθανότητες αυτές οφείλονται στον μικροτραυματισμό που απέκτησε ο Άντονι Μαρσιάλ στο φιλικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης και ενδέχεται να τον κρατήσουν εκτός αφήνοντας κενή μια θέση για τον Πορτογάλο σουπερ σταρ.

Η «Sun», αναφέρει:

«Ο Τεν Χαχ θα εμπιστευτεί τους Τζέιντον Σάντσο, Αντονί Μαρσιάλ και Μάρκους Ράσφορντ για την επιθετική τριπλέτα από τη στιγμή που τα πήγαν καλά στην καλοκαιρινή προετοιμασία»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ