Την… είπε ο Κουλιμπαλί στον Ντε Λαουρέντις: «Το σημαντικότερο είναι να σέβεσαι τον άνθρωπο»

Την… είπε ο Κουλιμπαλί στον Ντε Λαουρέντις: «Το σημαντικότερο είναι να σέβεσαι τον άνθρωπο»

Ο Σενεγαλέζος στόπερ, Καλιντού Κουλιμπαλί απάντησε στον διοικητικό ηγέτη της Νάπολι, για τους Αφρικανούς ποδοσφαιριστές

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις αποκάλυψε πως, πλέον, η Νάπολι θα αγοράζει Αφρικανούς ποδοσφαιριστές, μόνο αν εκείνοι συμφωνήσουν να μην αγωνίζονται στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Στα λεγόμενα του διοικητικού ηγέτη της Νάπολι απάντησε ένας πρώην παίκτης της ομάδας, ο Καλιντού Κουλιμπαλί.

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός της Τσέλσι είπε πως «για εμένα το σημαντικότερο πράγμα είναι να σέβεσαι τον κάθε άνθρωπο. Όταν έπαιζα στη Νάπολι, εκπροσωπούσα και τη Σενεγάλη. Ναι ισχύει πως ήταν δύσκολο για την ομάδα όταν πηγαίναμε στο Africa Cup of Nations αλλά πρέπει να υπάρχει σεβασμός στο ποδόσφαιρο της Αφρικής.

Ως αρχηγός της Σενεγάλης, δεν θεωρώ πως είναι σωστό να μιλάς έτσι για μια αφρικάνικη χώρα. Σέβομαι τις απόψεις σου, όπως και το αν πιστεύεις πως η ομάδα σου μπορεί να παίξει και χωρίς τους Αφρικανούς. Αλλά ξέρω πως υπάρχει αρκετός κόσμος στη Νάπολη που δεν σκέφτεται έτσι, ούτε τους αρέσουν τα όσα λέει. Κανείς στην περιοχή δεν σκέφετεται με αυτόν τον τρόπο».

Μεταξύ άλλων, ο Ντε Λαουρέντις είχε πει πως «δεν θα αγοράσω ξανά Αφρικανούς ποδοσφαιριστές. Τέλος οι Αφρικανοί ή αλλιώς να σταματήσουν να παίζουν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Πληρώνουμε τόσα λεφτά για να πηγαίνουν αλλού και να παίζουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ